22.8.2012

Douppia

Tää päivä meni lähinnä pakkaillessa. Rinkat alkaa olla jo aikalailla kuosissa. Ruuat tulee vast huomen ja viimeset muistakin kamoista, mut muuten pakkaus on menny ihan kivasti, vaik se on yleensä karmeeta hommaa ainakin mulle. Tällä hetkellä rinkoilla on painoo semmoset noin 10kg kipale, olis jees jos sais rinkan painamaan vaan noin 20kg. Ekalla vaelluksella mun rinkka painoi 18kg, seuraavassa 22kg ja viimesimmällä 25kg. Tällä reissulla siitä on tultava korkeintaan 23kg, koska lentokoneeseen ei saa isompaa, muutakun jos maksaa lisää hintaa.


Käytiin tossa äsken hakemassa Vantaanpuistosta Juusolle muutamia juttuja ja Päivi tarjos meille samalla ruuan. Oli hyvää, kiitos! Sain myös messiin Duactia ja finrexiniä. Oon tällä hetkellä douppaamassa itteeni, etten olis kipeenä enää lennolla.



Kävin tänään hakemassa sen tuen sieltä fysiosta. Sain kaks eri tukee, joista valitsen ittelleni sopivamman sinne vaellukselle. Se neiti siellä sanoi, että mulla saattaa olla pieni rasitusmurtuma ja yliliikkuvuus jossain (en muista nimee) pienessä nikamassa alaselässä. Se on luultavasti tullu jo aikoinaan, kun harrastin luistelua, mutta alkanu vaivaamaan vasta nyt. Mulla on kunnollinen aika sinne reilun kuukauden päästä, jolloin saan vähän ohjeita miten sitä pystyy ehkä korjaamaan. Jeejee. Lääkäri tosin sanoi silloin viime viikolla, et se vaiva olis lihaksissa. Katotaan mikä nyt sit on oikee syy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti