18.8.2012

Oh crab!

Oltiin eilen illalla Juuson, Niken ja Saran kanssa Timin luona rapujuhlissa. Veera oli myös paikalla emännöimässä. Lähettiin kuuden maissa Niken äipän kyydillä. Perille pääsy kesti jonkin aikaa, kun muutama reitti jota yritettiin oli niin tukossa, et ei mitään saumaa. Eilinen Weekend festival vähän tukkeutti liikennettä. Ennen lähtöö pällisteltiin Juuson kanssa, kun Martsarin asemakin oli iiiiihan tukossa ihmisistä jotk venas festaridösään. Huhhuh... Olis pitäny nappaa siitä kuva, jono yletty aseman ekalta dösälaiturilta sille sillälle, josta pääsee kivimäkeen.

Tän näkösenä lähdin liikkeelle. Uudet pöksyt jalassa, jotka Juuso toivoi et ostan samalla reissulla kun oltiin ostamassa vaelluskamppeita. Hinta 5e. Eipä ole ennen ollut tän värisiä housuja.


Timillä meitä odotti valmis pöytä ja alkupalana oli hyvää sienikeittoa ja ruisnappeja.


Alkupalan jälkeen päästiin illan päätähtiin eli rapuihin, jotka Timi ja Veera oli itse ravustanu. Aika jees, ravut on kaupassa ihan törkeen kalliita. Laskeskeltiin, et jos sen satsin joka me syötiin olis ostanu kaupasta, olis siihen menny reilut 200e. Wou.





Niinkuin rapujuhiin kuuluu, väliin vähän snapsia!


Mä olin aluks vähän hukassa rapujen kanssa. Oon kyl pari kertaa aikasemmin syöny rapuja, mut kuorimistaidot ei ollu ihan kohdillaan. Sain apua ja sit homma alko sujumaan, enkä enää menettäny hermojani. :D Ravuissa ei oo hirveesti syömistä, mut koska niitä oli niin paljon, oltiin ihan täynnä.

Jälkkäriks oli mustikkapiirakkaa ja vaniljajädee. Oltiin vielä jonkun aikaa Timillä, mut sit lähdettiin Saran ja Niken kanssa samaa matkaa keskustaan, kun Sara oli luvannu treffata muutamaa kaveriaan. Mentiin niitten kanssa käväsemään PRKLeessä, jossa oli myös Nasse.


Tuntu vähän höpsöltä olla selkävammasena ja rahattomana baarissa, mut ihan kivaa oli silti. Kyllä mä yhdessä vaiheessa pääsin vähän osingoille, kun Nasse hävis Saran kanssa jonkun vedon ja joutu käydä ostamassa Iguanasta kannullisen Mohitoo. Lähdin messiin, kun Iguana on sopivasti tien toisella puolella.


Kello alkoi olla sen verran, et täyty alkaa tekee lähtöö, jos halusi ennen yötaksaa veke stadista. Muut jäi vielä juhlimaan, kun mä ja Juuso lähdettiin himaan. Sieltä meni dösä just sopivasti varttia ennen kaksi.

Mä kelasin kohta lähtee Myrtsiin maalaismarkkinoille. Jos sieltä vaikka sais kuivattuja mansikoita. Ne olis niin superherkkua Lapissa. Jos saan säästeltyy niitä sinne asti, ne on niin hyviä. Mun selkä on jo pikkusen parempi, mut tänään jätin aamulenkin kuitenkin välistä, ehkä sitten illalla. Katotaan miten tää tästä taas kehittyy. Yleensä aamulla sattuu vähemmän, kun on saanu levättyä just.

Kiitoksia paljon Timille ja Veeralle! Oli hyvät ruuat ja kiva, että järjestitte kemut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti