3.8.2012

Perjantai

Jes! Nyt on saatu luokkakokous purkkiin Mandin kanssa. Sitä suunniteltiin semmoset vuoden verran... Tosin aina välillä kun piti suunnitella, se jäi vähän muidan keskustelujen jalkoihin. :D Tänään menin Mandin luokse stadiin ja tehtiin kaikki suunnitelmat valmiiksi. Luokkakokous on syyskuun alussa.


Kerttu seuraili meijän touhuja vierestä.


Juusokin tuli stadiin kun oltiin saatu Mandin kanssa hommat mallilleen. Juusolla oli helpottavaa kerrottavaa, se sai töitä. Eilen hakemus sisään ja tänään heti haastattelu. Hyvin kävi! Käytiin sen kunniaks Hakaniemen Javassa kahvilla. Hyvä Juusbe!


Sillävälin kun venailin Juusoo stadiin, kävin pyörimässä Roban UFFissa. Löysin sieltä kivan mustan jakkutakin. H&M takki hintaan 14e. Laitoin heti päälle.


Käytiin taas hakemassa aasialaisia ruokajuttuja ja huomiselle vinkkua Alkosta. Täytyyhän sitä vähän juhlistaa, et Juusbe sai vihdoin töitä. Huomenna on myös Myötätuulirock, jepajee! Mä kelasin vielä tänään mennä salille, mut katotaan. Söin äsken kivan kasan hummusta ja oon aika täynnä. Kahtellaan. Toivottavasti huomisesta tulee kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti