12.8.2012

Jokirapuja

Käytiin tänään Veeran kaa Hesessä moikkaamassa Juusoo ja Veera käni hakemassa työvaatteensä samalla pesuun. Haluttiin testää Hesen kesäherkku jokirapucaesar salaattia. Myrtsin Hesessä, missä siis myös Veera on töissä, tää kulkee työntekijöiden puheissa nimellä peräsuolisalaatti. Kaverillisesti vaan PS. Ja se siis tulee siitä, et noita rapuja täytyy vähän perata ennen ku ne voi laittaa tarjolle. Otettiin kaksi PS salaattia.




Yleensä mä en kauheesti diggaa Hesen salaateista, mut tää oli jees. No aika harvoin mikään caesarsalaatti on pahaa. Vedettiin salaatit nassuun ja kurkisteltiin vähän ku Juuso touhusi ja sitten lähettiin kävelemään pois. Matkalla jääätiin syömään vattuja Viherpuiston metsäpoluilta. :D Veera läks himaan ja mä kans omaan himaani kaupan kautta.

Valmistelen tässä pientä ilta/yöpalaa kun Juusolle kun se tulee duunista. Yhtenä osana on pikkuruinen mustikkapiirakka ite kerätyistä mustikoista. Se on nyt uunissa. Huomatkaa erittäin hieno foliovuoka...


Tässä samalla fiilistelen taas tulevaa Lapin reissua. Nyt on jo tiedossa millä koneella lennetään kumpaankin suuntaan ja aikaa lähtöön on vajaa kaks viikkoa, jipiiii! Tehtiin tänään jo listaa mitä pitää ottaa messiin. Itseasiassa mä alotin tälläsen listan tekemisen jo heti ku ostettiin lentoliput eli keväällä hahah. Minkäs sille mahtaa, että Lappi vie niin mukanaan.


Kun nyt katoin tätä listaa, sieltä löytyy aika hyviä kirjotusvirheitä. Bongatkaa ja naurakaa. Juusben pitäis päästä kohta, mä taidan tästä nyt mennä jatkamaan iltapalan valmistelua ja ottamaan piirakan pois uunista. Ens viikosta tulee aika työntäyteinen, mut väliin mahtuu myös yks lapinreissuun liittyvä paltsu.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti