10.8.2012

Nukkumatti missä olet?

Ärsyttääää. Oli pakko pöllii facebookista yks kuva, joka kuvaa mun viime yötä aika osuvasti... Miks mä en saa nukuttuu kunnolla koskaan? Mä tarviin jotain nukkumislomaa ja pois täältä. Vaikka mökille.


Sen jälkeen kun tultiin P-karjalan reissulta, mä en oo saanu nukuttuu kunnolla täällä himassa. Reissulla lepäsin tosi hyvin mut heti ku tultiin tänne, yöt alko menee joko kokoajan heräillessä tai sit en nukahtanu ku vasta ties millon. Mur. Mua ärsyttää herää väsyneenä naama turvoksissa ja silmät täynnä "hiekkaa". Eihän mun kroppakaan kohta jaksa. Sit ku joskus kerrankin tuntuu siltä, et nukkuu hyvin niin herään tosi aikasin enkä saa enää uudestaan unta.


Onneks olo paranee aina kunhan pääsee ylös ja saa kupin kahvia. Toivottavasti Lapin puhdas, raikas ja kylmä ilma tekee hyvää. Mua pelottaa jo valmiiks, et miten menee yö reilun viikon päästä kun pitäis olla töissä 6.30. :D En varmaan nuku yhtään, samoilla silmillä mennään...

Asiasta toiseen, Ensiferumilta on tullu uus biisi ja video. Jeejee! Innolla ootan uutta levyä ja syyskuun keikkaa. Tulee varmaan aika paljon uusia biisejä. Tutustuminen jää kyllä vaan pariin päivään, kun levy tulee 24.8 jolloin me lähetään sinne Lappiin. Tullaan takas 1.9 ja siinä vaiheessa keikkaan ei oo enää kauaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti