16.8.2012

Eieieieieieieieiiiii...

Nyt ahistaa ja vähän pelottaa. Mun selkä on vammaillu jo ainakin keväästä asti. Välillä selän keskikohdasta mut lähinnä alaseläskä on tuottanu harmia. Äsken olin salilla treenaamassa jalkoja ja yhtäkkii alaselkä sanoi naps ja sit alko sattuu kauheesti. Lopetin treenin heti ja lähin itku kurkussa himaan. On vaikeeta liikkua kun selkän sattuu niin paljon. En tiiä missä asennossa mun pitäis olla kun vaan sattuu. Mun piti mennä huomenna töihin heti aikasin aamusta, mut täyty soittaa ja sanoo et en tuu.


Mulla piti olla tän asian tiimoilta lääkari parin viikon päästä, mut toivottavasti saan apua nopeemmin. Meen huomenna aamulla päivystykseen.


Nyt oon puolimakaavassa asennossa sängyssä ja toivon kädet ristissä, et tää menis ohi ennen ens perjantaita. Mä arvasin jotenki et kaikki tää lappiin liittyvä juttu on menny niin hyvin, et salee jotain tapahtuu ja kaikki menee perseelleen. Oon saanu hankittua kaikkii kivoja juttuja, lähden kivassa seurassa ja kaiken kruunaa viel se et Juusokin tulee mukaan. Mä niiiin toivon, että kaikki järjestyy. Täytyy varmaan ainakin pitää kaikesta rasituksesta taukoa. Mua ahdistaa myös olla töistä pois.

Pelottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti