3.6.2010

Kokeesi on...

HYVÄKSYTTY! Huhhhhh. Helpotus. Kysymyksissä tuli 2 virhettä ja kuvissa 6. Hups, emi kuitenki onneks läpi.

J tuli meille aamulla hakemaan mua. Mua jännitti ihan kauheesti ja ku pääsin siihen ite kokooseen en melkein pystyny painamaan niitä nappuloita ku olin ihan paniikissa. Paniikki hellitti vähän ku kuvakysymykset alko.

Kokeen jälkeen kävelin helpottuneena Hakuninmaan katsastukselta ulos ja soitin J:lle, joka tuli sit hakemaan mua. J oli astanu mulle kokeen läpipääsyn kunniaks pienen pullon fresitaa. Kiitos. ♥ Käytiin Lunalla moikka paria kaveria ja sit J meni omille asioilleen ja mä kävin ostamassa mansikoita litran. En malttanu himaan asti vaan söin ehkä puolet jo matkalla, oli hyvä! LAitoin Fresitan pakkaseen ja soitin ajomaikalle tulevista ajotunneista. Vielä ei ollu varmaa tietoa, mut jos hyvin käy mulla on inssi juhannusviikolla. Iiiik. Fresitan jäähdyttyä mentiin Viivin kanssa ulos nauttimaan se.



Kohta lähen kirkolle Holma 1 isosten kanssa käymään viikon ohjelmaa läpi. Ootan tässä, että tonnikalakatkarapu piirakka tulee uunista. Piirakan tekeminen meni taas vähän säätämiseks ku ei ollu taaskaan melkein mitään aineita mitä piti. Täyty vaan keksii kaapeista keikkaa. Innolla ootan miltä se maistuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti