19.6.2010

Päättärit

Tää tulee nyt aika paljon myöhässä, ku on ollu kaikenlaista vilskettä pari viikkoo. Tulin eilen riparilta ja ja sitä ennen oli kaikkee siihen liittyvää.

Tässä postauksessa voisin vaikka vähä kertoo päättäjäisistä. Heräsin aamulla hyvissä ajoin, et kerkiin tehä kaikki jutut rauhassa. Esimerkiksi hiusten kihartamisen, joka on aika tuskaa ku oon siinä huono. Sain kuitenki Veeran avustuksella tehtyy ne jotenki. Päälle mä laitoin mun fiftarimekon, joka mulla oli myös edellisissä päättäreissä. Ajattelin, et ois voinu laittaa jotain muuta mut enhän mä sit keksiny mitään ja päädyin samaan. Kengät ja vyö oli edellisen kerran mustat, nyt laitoin valkoset.


Lähettiin J:n ja Viivin kaa meijän koululle kattoo ku mun luokka valmistu. Meijän koulun päättärit on mun mielestä aika ankeet, niistä puuttuu kokonaan sellanen juhlallisuus. Mä en ees jaksanu hakee mun todistusta, ku oon jo tietonen mun numeroista. Katottiin päättötostusten jako ja mentiin valmistuvien kahveilla. Sain luvan osallistuu vaik enhän mä vielä valmistu haha.


Meijän koululta suunnattiin Mandille. Mandin mama ei meinannu ees tuunnistaa mua ku tultiin! Siitä on aika kauan ku oon nähny Mandin vanhempia viimeks. Myös mun look saatto hämätä ku en yleensä oo niin laittautunu. Oli kiva nähä kaikkia taas! Oltiin joku pari tuntii, jonka jälkeen piti lähtee seuraavaan paikkaan.


Seuraavana mestana oli Herttoniemi ja Kirsikan juhjat. Siellä kävi samanlailla ku Mandilla ja Kirpun äiti ei tunnistanu mua. Hahaha. Isä kyllä tunnisti. Kirppu oli tosi nättinä ja juhlissa oli panostettu paljon syömisiin, namnamnam! Oli paljon suolasta ja myös makeeta. Ehdittiin taas olla pari tuntia ja eikun seuraavin juhliin!


Sitten oli vuorossa Kivistö ja Kimmo! Käytiin hakemassa J:n isukki kyytiin, ajettiin Kivistöön ja luovutettiin auto. Oltiin siis koko muu reissu oltu autolla ja Jii joutu olee kuskina, koska eihän mulla oo edelleenkään sitä korttia. Kimmolla oli hyvä meno ja mä törmäsin mun vanhaan opettajaan, joka on Kimmon tyttöystävän, Jempun, isä. Se oli tosi jännää. Jarmo opetti mua ekalla ja niihin aikoihin ollaan viimeks nähny. Hui. Saatiin niiltä sitten kyyti Myrtsiin, ku meillä tuli pieni ehtimis ongelma. Kiitos paljon!


Yhet juhlat oli vielä käytävänä ja ne oli Jupen. Ei meinattu ehtii ku Jupsukka uhkas lähtee bilettämään. Ehittiin kuitenki hengaa monta tuntia siellä, ennenku Jupe oikeesti lähti mihinkään. Hahahah. Tultiin sen verran myöhään paikalle, et kaikki muut alko olee jo aikamoisella juhlafiiliksella. Me liityttiin mukaan. Yritin saada Jupestaki "virallista" YO-kuvaa, mut mun kuvaustaidot ei enää siinä vaiheessa iltaa ollu mitkään pahraimmat, eikä Jupekaan ehkä ollu ihan niin kuvauksellinen ku yleensä hehe.


Jossain vaiheessa Jupe lähti kemuttamaan stadiin, mut me ja monet muut jäätiin vielä Jupelle. Lähettiin vasta yhentoista jälkeen kävälemään Jiille päin. Anni ja Niina tuli meijän kanssa samaa matkaa ja ne yllytti Jiitä kävelemään paljainvarpain ja niinhän J sit teki. Lunan poke vähän katto hymyillen ku käytiin kysäsemässä siltä pari juttua. Lunassa olis ollu yks kova keikka, mut päädyttiin kuitenki J:n luo nukkumaan. Ihan hyvä, koska päästiin aikasemmin nukkuu ku oltiin kelattu. Seuraavan päivä oli kuitenki tarkotus herätä hyvissä ajoin jamittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti