24.6.2010

Me and the boys

Eilen mä tein sushia Jiille, Juusolle ja mulle. Sushin tekeminen on sairaan kivaa! Tällä kertaa lohen/tonnikalan leikkaaminen ei ollu ihan hallussa ja biiteistä tuli vähä rumii, mut hyvältä maistu kyllä.


Innostuin ekan kerran sushin väsäämisestä jouluna 07, ku sain lahjaks kaikki tarvittavat jutut. Luulin, et tekeminen ois ollu vaikeeta, mut ei. Heti ekalla kerralla onnistu. Rullat oli ehkä vähän lyösiä, mut nyt saan niistä just hyviä.


Tällä kertaa käytin lohta, tonnikalaa, simpukoita, avokadoo ja kurkkuu. Yleensä on ollu myös surimia, mut aattelin, et sen voi jättää pois ku tällä kertaa oli tuoretta tonnikalaa, jota on harvoin koska se on aika kallista. Sushi on parasta.

Vähän myöhemmin Esa liitty meijän seuraan. Esa vihaa kalaa, joten en viittiny pyytää sitä aikasemmin. Hahah. Hengailtiin kaikki meijän partsilla ku sinne paistaa ilta-aurinko niin siististi.


Jossain vaiheessa iltaa päätettiin lähtee ulos. Päivällä oli ollu vähän viiletä, mut iltaa kohden ilma lämpeni. Ulkona oli niiiiiiiiin siistin kesäistä!


Tultiin takasin sisään. J joutu menee työpäivän uuvuttamana nukkumaan, mut mä Jusbe ja Esa valvottiin kyllä aika pitkään. Yritettiin pelaa korttii ja naurettiin tyhmille jutuille partsilla ja kuunneltiin musaa.


Me mentiin nukkuu vasta puol neljän maissa. Kaikki jäi siis meille yöks. Oli outoo yrittää mennä nukkuu ku aurinko alko jo nousee ja oli valosaa. Oli tosi jees ilta. Näiden tyyppien kanssa mulla on aina kivaa.

Nyt lähen kohti Pertunmaata juhannuksen viettoon. Pita toivottaa hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti