19.6.2010

Pita 20v 090610

Mul oli syndet vähän aikaa sitten ja alotin juhlimisen menemällä aamulla salille. Salin jälkeen laitoin itteni keikkakuntoon. Tällä kertaa Viivi autto mua kihartamaan tukkaa. Ei edelleenkään suju kunnolla yksin. Tylsää hommaa.


Käytiin J:n kanssa Santa Féssa syömässä. Siitä mestasta on tullu yks lemppareista, ei petä koskaan. Otettiin molemmat sellaset salaatit, jossa oli härkää. Aattelin, et otan salaatin, et ei tuu syötyy liikaa ennen keikkaa, mutta... Mä en oo ikinä ennen syöny niin täyttävää salaattia. Se oli iso ja mega hyvää! Juotiin myös lasilliset skumppaa.


Käyttiin ostamassa alkosta pieni pullo Disaronnoa. Ihan vaan sen takii, et siinä on niin paljon prossia, et vasta nyt voin ostaa sitä. Multa ei kysytty papereita. Höh. Käytiin hakemassa jäähallin viereisestä kahvilasta latet mukaan, treffattiin Tomppa ja mentiin keikalle. Hengailtiin hetki anniskelu alueella ja sit mentiin ettimään meijän paikkoja. Tompalla oli liput kentälle.


Keikka oli hyvä, mut vähän ärsytti olla katsomossa. Tuntu niinku ois seurannu sitä keikkaa jostain sivulta, eikä ollu ite siel keikalla. Hyvä oli kuitenki. Joitain biisejä jäin kaipaamaan, mut niin käy aina ku on esiintyjä, jolla melkein kaikki biisit on koviksii!


Seuraavana aamuna mulla oli kaupunkijakso kirkolla. Menin sinne vähän myöhässä ku edellinen ilta oli menny myöhään. Päässä oli taas edellisen päivän kiharat ja vähän raihnainen olo.


Kävelin kirkolle ja kelailin mun ikää. Ei musta tunnu yhtään aikuiselta.

2 kommenttia: