2.6.2010

Paniikki

Huomenna olis sit se teoriakoe ja mua pelottaaaaaaaaa. Harjottelin siihen taas vaihteeks tänää ja pelkään oikeesti, et se jää tyyliin yhestä pisteestä kiinni. Sit menee 58e hukkaan. Täytyy toivoo parasta ja harjotella vielä huomenna aamulla, ennen sitä koetta.

Tänään menin koulle kymmeneks sinne tapaamisen. Koululla oli vaan muutama maikka. Kävin syömässä ja ajattelin lähtöö salille, mut sit Joni ja Netta ilmesty kans ruokalaan. Noora liitty myöhemmin seuraan. Istuttiin meijän luokkien edessä, koska ovet oli kiinni, eikä yhtään meijän maikkaa ollu paikalla. Oli opetuksetonpäivä. Hengailtiin jokunen tunti, jonka jälkeen mä lähin salille. En bodannu kovin täpöö, koska olo ei edelleenkään ollu mikään paras. Mitään lämpöö ei kuitenkaan ollu. Mun oli tarkotus mennä salin jälkeen Jokikseen ottaa aurinkoo, mut säästä tuli pilvinen. Menin vaan himaan syömään ja suihkuun. Vähän myöhemmin taivas taas kirkastu ja mentiin Miran kanssa Jokikseen. Ei kovin pitkään ehitty olee, ku meni taas pilveen.


Jäätiin kuitenki istuskelee. Sit täyty lähtee ku alko tulee aika kylmä. Menin himaan harjottelee siihen kokeeseen ja äsryynnyn ku kokoajan kysymyksissä tuli yks virhe liikaa, mitä siinä oikeessa kokeessa saa olla. Harjottelin niin kauan kunnes mun käyttämän koodin aika loppu. Lähin pikasesti ostamaan yhtä lahjaa Alkosta ennen kasia. Mul oli omasta mielestä niin hauska vaateyhdistelmä päällä, et piti kuvata se.


Noi lapikkaat on meijän mamin vanhat ja itsetehdyt. Ulkona oli taas tullu nättiä ja pystyin laittaa lyhkäset shortsit takas.

Mun kurkku on tullu kipeemmäks ku eilen. Toivottavasti en taas huomenna oo kipeempi, et saan sen teorian tehtyy ainakin virkeenä. Jännittääääääää. Sen kokeen jälkeen voisin ehkä mennä taas käymään koululla, jos en oo ihan masentunu luuseri. Ois kiva nähä vielä luokkalaisia, ennenku koulu loppuu. Katotaan jos ehtii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti