14.7.2011

Fiilistelyy

Ku kirjotin edellista postausta, aloin miettii Lappii hullusti. Kaivoin vähän kuvia ja fiilistelin. Mä lähden 31.7 eli siihen on vaan reilu pari viikkoa. Kesä on menny hullun nopeesti. Tässä taas muutamia lappikuvia.


Joskus mä vielä tahon muuallekki ku Saariselälle. Käsivarsi kiinnostais. Siellä maisemat on karumpia ja toisella tavalla siistejä. Oon käyny esim. Kilpisjärvellä, mut olin sillon aika pieni, se oli vuonna 1997. :D Yritettiin sillon kiipee Saanalle, mut jossain vaiheessa matkaa alko 7 ja 5 vuotiaiden tytsyjen jalat väsyy... HAhah. Yritys oli kyl kova. Muistan sen aika hyvin edelleen.

Tällä kertaa mennä taas kuitenki tuttuun ja turvalliseen Urho Kekkosen kansallispuistoon. Startataan aamulla aikasin Myyrmäen kirkolta ja ollaan joskus illalla Tievatuvalla. Sitten ollaan pari päivää siellä, jonka lähkeen mars matkaan ja kohti tuntureita! Vaelletaan viis päivää ja tullaan takas Tievalle. Fiilistellään siellä viimenen ilta, käydään saunassa ja mennään nukkumaan. Sitten muistaakseni 8.8. lähetaan aamulla ajamaan takas kohti Vantaata ja ollaan perillä taas illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti