20.7.2011

Parempi päivä

Edellisessa postauksessa sanoin, et aijon mennä aikasemmin nukkuu. Noh, eipä se ihan niin taaskaan menny. Menin mä pötköttää "jo" kahelta, mut nukahdin noin puol 4, jeeee. Salee johtu siitä ku nukahin illalla. Aamulla väsytti vaikka heräsinki vasta puol 11. Hengailtin aamufiiliksissä siihen asti, et piti lähtee töihin. Ennen töihin lähtöö tein hyvää smoothie eilen kerätyistä mustikoista.


Mega helppoo! Pieni paketti maustamatonta rahkaa, mustikoita, loraus maitoo ja vähä sokerii. Kaikki sekasin tehosekottimel. Sit vaa huiviin! Hyvää oli. Mun työvuoro alko kahelta, eli himasta piti lähtee yhen maissa. Tuntu ahistavalta tunkee työvaatteita päälle ku oli niin kuuma!


Mut vitsi, kentällä se vasta kuuma olikin! Onneks tänään ei ehti olee hirveen monta konetta ja lähes kaikissa oli ilmastoinnit kunnolla päällä. Viimenen kone oli jotain ihan järkyttävää! Siellä oli varmaan joku yli 40 astetta lämmintä! Kentällä oli siis muutenki hullun kuuma, mut ku sieltä koneesta tuli ulos, tuntu viileeltä. Huhuh, onneks se oli tän päivän vika kone.

työpäivän jälkeen mulla oli kauhee nälkä. Onneks tiedossa oli ruokaa Miran kanssa. Jouduin hetken venailee Miraa Jumbon vieressä, et se selvis kaupasta ulos j
a nälkä vaan ylty. Laitettiin heti valkkari pakkaseen kylmenee ja alettiin tehä ruokaa. Tai siis mä tein, Mira sai kuolata vieressä. Mira oli ostanu ceasarsalaattiin ainekset, joten väsäsin sitä.


Oli hullun hyvää ja täyttävää. Huomattiin, et ruisleivästkin voi tehä hyviä krutonkeja, ne onnistu loistavasti. Leikkasin pari palaa ruisleipää pieniks paloiks, paistoin rapeiks voissa ja maustoin valkosipulisuolalla. Kantsii testata!


Mättämisen jälkeen olin ihan täysii. Tutkittiin koneelta jännii juttuja, hahah.... Sit mentiin saunaan. Tuntu ihanan rentouttavalta hikisen työpäivän jälkeen. Saunomisen jälkeen katottiin ihkua ohjelmaa töllöstä, juskailtiin ja juotiin vähän lisää valkkaria. Kotiin päin lähin joskus kymmenen jälkeen. Kiitos Mirsulle kivasta illasta!

En mennykkään sit suoraan kotiin. Jäin ulos hengailee ja ihmettelee ku edelleen oli niin lämmin. Puhuin myös puhelimessa Juuson kaa. Hankasalmella menee kivasti. :) Nyt mä tulin kotiin. Datailen ja syön mansikoita, joita löyty meijän jääkaapista.


Onneks tää viikko on tuntu menevän vähä iisimmin ku se ku Juuso viimeks oli riparilla. Ikävä on kyl silti ja ootan kauheesti sunnuntaita. Seuraavaks on sit taas mun vuoro lähtee reilun viikon päästä...

Huomenna mä aijon mennä biitsille, jos vaan sää sallii. Ainaki on luvattu hyvää kelii! Tänään meen ihan oikeesti aikasemmin nukkumaan. Nyt on sellanen fiiliskin, et tulee varmasti uni. Siihen vaikutti paljon sykkimistä sisältäny työvuoro, hyvä ruoka ja sauna. Ihan just meen. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti