18.7.2011

Sunnuntai

Eilen oli pihvisunnuntai. Mä kokkailin. Syötiin porukalla sisäfilettä, bataattisipuli mössöö ja kermasta sinihomejuustokastiketta ja juotiin hyvää punaviinii. Mua vähän pelotti miten pihvinpaisto menee, mut hyvinhän se sit meni. Pihvit oli just hyvän roseita. Namm. kyllä liha on hyvää.


Syömikien jälkeen lähettiin Juuson kaa pihalle hengaamaan, oli ihan nätti keli. Mua alko lapsettaa ja halusin mennä päiväkodin pihalle pelleilemään...


Leikkimisen jälkeen mentiin sielä meijän viereiselle sorsalammelle istuskelee. Tajutiin, et meillähän on melkein samanlaiset vaatteet. Joku muukin tajus sen... Pari muijaa käveli jokikseen ja kuulin ku toinen sano toiselle, et "Vittu kato mitkä siiamilaiset kaksoset". HAHAHAHhaha. Vähän nauratti. Ollaan viel niin samankokosiakin.

Juuso lähti taas äsken riparille. Tällä kertaa Hankasalmelle ja ekaa kertaa appariks, jeee! Jeesin vähän Juusbee kamojen kannossa ja saatoin kirkolle. On aina kauheeta sanoo heippa, ku toinen lähtee. Haikeeta... Vaikka erossa ollaanki vaan viikko. Mä lähen sit kahen viikon päästä sinne Laplandiin. Tää kesä on menny hullun nopeesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti