12.11.2011

Illanistujaiset

Juuso, Esa, Mira, Viivi, Veera ja Joonas oli mun luona eilen istumassa iltaa ja juomassa drinkkeja. Porhalsin täpöö himaan kuuden jälkeen ku pääsin töistä. Pikanen suihku, vaatteet päälle ja sit Mira olikin jo ovella. Sen jälkeen tuli muutkin. Tässä kuvia illalta.



Mulla oli ekaa kertaa päällä Singaporesta ostettu leopardikuvioinen Cotton Onin mekko. Makso siellä noin 10e, oli alessa. Tuli taas haikee olo ku alko kelaa Singaporee. :D Juusollaki oli Singaporesta ostettu paita.


Joonas ja Veera ei ihan kauheesti pystyny drinkkejä nauttimaan, ku Joonaksella oli seuraavana päivänä aamulla hautajaiset ja Veera oli lähössä Viroon aikasin aamulla. Me muut taidettiin sit juoda senki edestä...






Esa lähti viimesenä, joskus puol kolmen aikaan. Meillä oli aika kivaa koko illan. Nyt on tää kämppä korkattu, vaikka ei nää ollukkaan tuparit. Ne on vielä tulossa! Me mentiin Juuson kaa nukkumaan puol neljältä ja herättiin vähän vaille kymmenen, ei tullu taaskaan kunnon unia. Eipä se haittaa, tänään saattaa vähän väsyttää. Taitaa jäädä multa ELMA messut väliin seuranpuutteen takia. :( Korvikkeeks lähen shoppailemaan mun pienelle kummijäbälle yks vee lahjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti