21.11.2011

Sunnuntaijuttuja

Eilinen meni kivan letkeesti. Mä oon edelleen kipeenä, joten en päässy salille ja se vähän harmitti, mut muuten oli jees. Pitkän aamun jälkeen suuntasin entiseen kotiin. Mulla oli pyykkipäivä, eikä vielä omaa pyykkikonetta, joten joudun pesemään pyykkini siellä. Haluun kyl oman koneen mahd nopee.


Koneen pyöriessä hengasin mamin ja Veeran kaa. Muut katto leffaa. Jouduin jättää mun pyykit kuivuukkin sinne, ku tajusin edellisenä päivänä, et eihän mulla oo mitään missä kuivattaa. :D Pitää muistaa hakee pyykit sieltä. Vähän jälkeen viiden lähin takas omaan kotiini tekee safkaa mulle ja Juusbelle. Ei olla kovin montaa kertaa ehitty syödä täällä yhessä, koska oon töissä enkä haluu syödä ruokaa enään myöhään illalla. Eilen ruokana oli lohta, salaattia ja paistettuu kesäkurpitsaa.


Juomana oli Santa Julia Viognier valkkaria. Oli ihan ok, ainakin ruualla. Alkuhömpyksi vetästiin pienet Russian Standard Vodkat. Se on musta parasta Vodkaa. Mutta vaan pieninä annoksina.





Kuvista päätellen meil on ollu "toosi hauskaa" heheh... Oli oikeesti kyl kiva ja rento ilta. Kiva et kerranki kerkeks syödä hyvin ja viettää iltaa ihan rauhassa yhessä. Must on kivaa, et meijän kaverisuhde on pysyny aikalailla samanlaisena, vaikka seurustellaanki. Fyysistä läheisyyttä tietenki on enemmän, mut tehään samoja juttuja ja hengataan samanlailla ku ennenki. Meil on aina kivaa yhessä. Juuso on paras.

2 kommenttia:

  1. mistä toi sun huppari on? hieno!

    VastaaPoista
  2. Se on Citykäytävän Tetuanista. Luulis kyl et noita saa muualtaki mis myydään Superdryta :)

    VastaaPoista