10.11.2011

Roadtrip...

... IKEAan. Sinne pääsee oikeesti tosi kätevästi meiltä päin yhellä dösällä. Heti kun päästiin Juuson kaa paikalle, mentiin syömään. En ollu syöny aamupalan jälkeen oikein mitään ja Juusoki viimeks yhentoista maissa koulussa, eikä mulla ollu oikein mitään ruokaa himassa. Käytiin syömässä 50 sentin hodarit.


Ihan hyvä hinta, maku ei niinkään. Makuu ei oikeestaan ollu. No en tiiä voiks noin halvalta vaatiikkaan oikein mitään. Viimeks ku käytiin tuolla, testattiin kuuluistan lihapullat. What, miks niitä hehkutetaan niin paljon? Maistuu eineslihapullilta jossa on tosi vähän mausteita, vähän kastiketta ja ihan normii muussii. Eipä säväyttäny mua kauheesti, eikä kyl Juusookaan. Hinta oli hyvä.

Saatiin ostokset tehtyy ja lähettiin takas himaan. Ostin pienen pöydän, jossa oli yllättävän paljon kantamista. :D Autolla liikkuminen olis ollu paljon mukavampaa, mut koska sellasta ei oo, bussi meni ihan hyvin.



Tein siitä tietokonepöydän. Mähän voin periaattees pitää konettani mis vaan, mut koska Juusokin tulee tänne jossain vaiheessa ja omistaa pöytäkoneen, ni toi on sit hyvä. Tulee se tietenki jo nyt käyttöön. Se täytti kivasti ärsyttävän tyhjän nurkkauksen mun himasta.


Nyt puuttuis vielä työtaso keittiöön. Telkkari ja pesukone saa vielä odottaa. Kaupoissa ravaaminen alkaa jo ärsyttää... Huomenna olis sit tyhmä neljän tunnin työvuoro ja sit pientä kemuilua. Huomiseen neljän tunnin vuoro kyl sopii, koska ehin aamulla ennen töitä tekee kaikkii valmisteluita ja pääsen sen verran aikasin, et ehtii hyvin juhlia. Kohta nukkumaan, öitä!

1 kommentti:

  1. Pieta olisit soittanut meille niin oltais kyyditetty teitit himaan <3

    TV; KIummipoikasi vanhemmat

    VastaaPoista