14.11.2011

SaiGGu

Mä tulin eilen työpäivän aikana pipiks ja oon nyt pari päivää saikulla... Heräsin aamulla aikasin ja lähin terveyskeskukseen. Venasin kaks tuntii, et pääsin hakee yhen tyhmän paperin. Pisti vähän ärsyttää. Mieli parani ku pääsin himaan ja aloin pistää ruokaa mulle ja Juusolle. Siitä tuli hyvää. Kokeiltiin valmistaa kieltä. En oo aikasemmin syöny kieltä, tykkäsin. Juuso oli ennenki syöny mut ei tehny.


Voisin tehä tästä erillisen postauksen, jossa on ohje. Kannattaa oikeesti kokeilla! Jälkkäriks meillä oli leipäjuustoo ja mansikkahilloo. Nam, mun herkkuu.


Mun terkkarireissun jälkeen ollaan vaan oltu. Se on ihan suotavaa ku on saikulla. Ollaan katottu Katsomosta juttuja ja pelleilty. Sain tänään ekaa kertaa käyttöön hienot Iittalan mukit, jotka sain valmistujaislahjaks.





Illaks tiedossa lisää pelkkää oleilua ja varmaan huomiseksi. Huomenna tosin täytyy yrittää löytää kummijäbälle joku kiva lahja, koska se pikkunen täyttää vuoden. Synttärikemut siis illalla tiedossa. Yksi vuotiaalle on aika vaikee löytää lahjaa. Yiritn jo vkl, tuloksetta. Toivotaan, et keksin jotain kivaa. Pikku Veeti on salee kasvanu taas ihan kivasti. Toivon myös sitä, et en tuu kipeemmäks, etten mee tartuttaa ketää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti