29.11.2011

Pullaa

Lauantai oli aika meneväinen päivä. Aamupäivällä kävin kirkolla joulumyyjäisissä kuuntelemassa meijän tyyppien jukeboxii ja kattoo mitä kaikkee näkyy. Pääsin morjestaa nopeesti ukkiakin, se tarjos mulle siellä myytävää riisipuuroa. :) Oli kiva. Riisipuuro on harvoja puuroja mstä tykkään. Se kuuluu jouluun. Myyjäisten jälkeen tultiin Juuson kaa laittaa kämppää kuntoon ja lähettiin Juusben veljen syndeille. Siellä oli kivaa. Illalla mentiin Louhelaan maistelemaan jouluoluita. Viivi oli yllättäny ja tehny pullaa ekaa kertaa elämässään!


Ihan hyvin oli Viivi onnistunu! Maisteltiin monta erilaista olutta. Munhan oli tarkotus kirjotella arvosteluita tänne, mut ei sit jaksettu kirjotella mitään ylös, maisteltiin vaan. Sen voin sanoo et kaikki tais diggaa Julebrygistä. Myös mä, vaikka en yleensä tykkää bisseistä! Maistu jouluiselta.


Syötiin myös pikkujoulukinkkua. Se oli nammm. Harmi vaan, et ainaki mä olin jo vähä täynnä synttäritarjoiluista. Neki oli jouluisia, esimerkiks laatikoita. Aaah kohta saa lisää jouluruokia. Puolen yön jälkeen hiivittiin Juuson kaa meijän koloseen nukkumaan, väsytti ihan hullusti. Mulla oli vielä univelkaa edellisen päivän yli kymmenen tuntisesta työvuorosta.

Asiasta toiseen. Kämppään on taas tullu pieniä muutoksia. Telkkarin mukana jouduin vaihtaa järjestystä, mut siitä ei nyt oo kuvaa. Sain myös keittiöön vihdoin sen pöytälevyn, josta oon tainnu puhua aiksemminki. Keittiöön tuli myös pieni kaappi seinälle. Levy on IKEAsta ja kaappi joku roskilöytö, jota mami vähän kunnosti.




Nyt keittiössä on enemmän tilaa työskennellä ja enemmän säilytystilaa. Toi lipastohässäkkä näytti aikasemmin TÄLTÄ. Toi seinäkaappi on tavallaan vähän hassu, ku se on sisältä musta. Toisaalta taas ihan jänskä. Keittön lamppu täytyy vielä vaihtaa jossain vaiheessa. Se oli täällä jo ku muutin ja aluks kelasin, et se menee ihan hyvin, mut nyt ku on toi kaappi ni se on vammasesti huonossa kuhdassa. Lisää kämpän järkkäilyä on kohta tiedossa, ku saan tänne seuraa. :) Jännääää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti