9.11.2011

Pientä pintaremonttia

Tää olis ehkä pitäny tehä jo ennen tota edellista postausta, mut ihan sama. Oon nyt asustellu yksin viikon verran. Ihan jees. Enhän mä tosin ihan yksin oo täällä vielä kauheesti ollu, ku Juuso on ollu mun seurana. Hyvä niin. :) Seuraava kuyva on otettu ihan hetki sen jälkeen ku sain avaimet käteen.


Ku muutin tänne kämppään, tää oli vähän nuhjunen. Onneks sain vuokraisännältä luvan tehä pieniä muutoksia, kuten maalata seiniä. Muutama seinä oli vähän kärsiny edellisen asukkaan jälkeen ja niissä oli ärsyttäviä jälkiä. Maalattiin ne heti kuntoon mamin kanssa ku olin saanu avaimet kämppään. Juusokin liitty hetkeks seuraan ja joutu kans töihin...



Saman päivän iltana me viel siivottiin Miran kaa kämppä tosi hyvin joka paikasta. Keittiöstä meinas löytyy elämää hellan takaa. Siel oli kaikenlaisii ruuan tähteitä, naaammm. Ku saatiin kaikki mestat siivottuu, Mira lähti himaan ja me mamin kaa vahattiin vielä mun parketti. Seuraavana päivänä me rempättiin keittiöö. Siel oli ällöttävä taso/hylly systeemi, joka oli ihan spurguuntunu. Irrotettiin koko roska ja vietiin kellariin. Sieltä alta löyty myös kaikkee ihanaa.




Tossa oli kiva siivoominen, hyvä ettei laatta lentäny kummaltaki. Tonne taakse ei varmaan oltu kurkittu koskaan. Sielä löyty postikortti, joka on lähetetty vuonna -92. :) Nam. Se hökötys, joka tossa oli, on nyt mun kellarissa, jos se halutaan vielä paikalleen. Mä ite olisin heittäny sen roskiin, mut koska tää on vuokrakämppä, en viitti. Nyt toi sama osio näyttää tältä.


Jääkaappi on laskettu sen tasotsydeemin päältä alas ja tilalle laitettu lipasto. Keittiö on vielä vähän kesken, mut nyt jo näyttää paljon paremmalta. Ton lipaston päälle tulee pöytälevy ja kaappi tulee seinälle. Oon niin ilonen, et sen ällötyksen sai purettuu ja vietyy piiloon. HYI!

Huomenna meen TAAS ehkä Ikeaan hankkimaan muutaman jutun. Esimerkiks toisen pöydän ja pieniä säilytysjuttuja. Huomenna on vapaapäivä, ihanaa. Tänään viel pikkusen töitä ja sit voi relaa yheks päiväks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti