19.5.2012

Donsku

Eilen oli tarkotus mennä pussikeitolle, mutta haaveeks jäi. Aamulla kun heräsin seiskan pintaan, ulkona sato vettä... Se onneks lakkas ennen kun lähdin ajamaan pyörällä Citylle. Mulla on aina kenkä ongelma jos tulee vettä. En omista kumppareita tai oikeestaan mitään kenkiä jotka pitäis vettä. Tai joo, vaelluskengät, mut ne ei oikein sovi kaupunkiolosuhteisiin. :D Onneks sade lakkas ja sain laittaa tennarit jalkaan.


Töissä oli taas aika kiireistä. Katotaan kuinka kiireinen tulee maanantaista, kun on deadline. Kääk. Lähdin töistä viideltä ja treffasin Juuson Lunassa. Mentiin sinne parille. Myös Esa, Jonna ja Minna liitty seuraan. Sää alko pikkuhiljaa kirkastuu, mut oli niin kylmä ja karsee tuuli, et pysyttiin turvallisesti sisätiloissa.






Lunasta lähettiin meille. Otettiin Viivi ja Joonas matkalta messiin. Hengattiin meillä, pari muutakin tyyppiä tuli käymään. Mulla oli iiiihan törkee hedari kokoajan, enkä ollu ihan maailman seurallisin. Otin särkylääkettä, mut se ei oikein auttanu. Me päätettiin vähän ennen puoltayötä lähtee baariin. Minnekkäs taas päädyttiin, Redariin ja sopivasti taas häppäriin. :D Viivi ja Joonas tuli mukaan, muut lähti jonnekkin. Oltiin laiskoja ja mentiin kaks pysäkin välii junalla.


Ennen Dondoon menoa nautittiin vähän matkaeväitä. Oikein kaksin käsin.....


Mun hedari alko pikkuhiljaa helpottaa ja Dondossa oli kerrankin oikeesti ihan kivaa! Yleensä siellä alkaa aina joku asia mättämään, mut eilen ei.



Viivi ja Joonas lähti snägärin kautta himaan joskus kahen paikkeilla. Niitten piti herätä aamulla reippaina kirppikselle hahah. Me oltiin Juuson kaa tappiin asti. Nähtiin muutamii tuttuja ja viimesen hitaan aikana mentiin tanssilattialle heilumaan. :D Sit supernopeesti narikoille, et ehittiin välttää ulostulo ruuhka. Ulkona oli jo ihan valosaa kun mentiin himaan. Se on niin mageeta suomessa kun yö on keväisin ja kesäsin niin lyhyt. Tosin nukkuminen voi välillä olla vaikeeta.



Herättiin tänä ''aamuna'' vasta yhden aikaan. Whaaaaat? Yleensä herätään aikasin vaikka oltais oltu baarissa edellisenä iltana. Nyt kello on jo kolme ja oon vieläkin ihan aamussa. Juuso tossa pelailee meijän uudella pleikkarilla ja mä juon vasta aamukahvia. Kohta vois lähtee ulos kattelee mitä näkyy. Sää näyttää ainakin kivalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti