20.5.2012

Ravintolapäivä 19.5.2012

Eilen oli Ravintolapäivä. Se on Suomesta lähtösin oleva juttu, jossa kuka vaan voi pistää raflan päiväks pystyyn. Eka ravintolapäivä oli toukokuussa 2011 ja eilinen tais olla mun käsittääkseni neljäs. Tapahtuma on levinny myös moneen muuhun maahan. :) Lisätietoja voi käydä tsekkaamassa tapahtuman facebook sivuilta. Mä oon ollu tietonen tästä tapahtumasta jo kun se alko, mut eilen kävin vasta ekaa kertaa. Mun porukat oli menossa sinne ja mä ja Juuso lähettiin messiin. Kierreltiin eripuolilla stadissa ja käytiin muutamissa rafloissa.





Eka mesta jossa käytiin oli Kristianinkadulla yhdellä sisäpihalla. Sieltä sai sisäelimistä valmistettuja juttuja. Me otettiin Juuson kanssa maistelulautanen, jossa oli naudan kieltä (meijän tekemä oli parempaa!), maksapateeta ja hyytelöityä siankorvaa ja vähän lisukkeita.



Sisäelinten jälkeen käytiin Kaisaniemen terassilla ja pikasesti vilasee Zombie Walkia. Harmi, et ei ite tullu osallistuttuu. Olis ollu siistii!

Seuraava mesta oli Sturenkadulla joittenkin tyyppien omassa himassa. Se oli aika magee juttu. Sieltä sai suolasia ja makeita pannareita, smoothieita ja Cupcakeja. Kaikki oli vegaanijuttuja. Sieltä ei harmi vaan oo yhtään kuvaa. Hyvää oli ja hinnat kohdallaan. Eka mesta oli ehkä vähän ylihinnoteltu. Varsinki siihen nähden et sisäelimet on halpoja.

Seuraava juttu mihin mentiin aukesi vasta ysiltä, Late Night Jazz Cafe. Se oli kans aika siisti juttu. Libanonilaista ruokaa ikkunasta. Paikka oli Inkoonkadulla. Tää melkempä pääs mun lemppariksi näistä mestoista missä käytiin!







Tän jälkeen porukat lähti kävelemään kohti Libertee, siel oli joku keikka. Me lähettiin Pasilaan ja sieltä himaan. Tän kertaselle Ravintolapäivällä osu tosi hyvää sää. Aurinko paisto kokopäivän ja illalla laski kauniisti. Oli muutenkin kiva päivä. Kannatti lähtee vaikka olikin vähän väsy edellisen päivän menoista.


Me jo vähän alettiin Juuson kaa kelailee, et jos osallistuttais ite seuraavaan raflapäivään. Täytyis vaan kehitellä, joku hyvä mesta ja idea. Pari juttuu pyörii jo mielessä, mut katotaan. Tää juttu on niin magee, et jo sen takii olis kiva osallistuu vaikka ei ite keksiskään mitään superi ideaa. Joku kerta jotkut hemmot oli perustanu ravintolan, josta sai aitoa pakastepizzaa suoraan sähköuunista. :D HAhahah. Katotaan, jos keksis jotain seuraavaa Ravintolapäivää venaillessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti