2.5.2012

Vappu part 2

Juhlinta jatkoi seuraavana päivänä perinteiseen tapaan. Herättiin Juuson kanssa kymmenen maissa ja samoihin aikoihin tuli viesti meijän porukoilta, et kokoonnutaan Louhelaan pihalle klo 12. Tää on lähes jokavuotinen perinne. Hiukan tahmeissa tunnelmissa raahauduttiin Juuson kanssa sinne puol yhden maissa.


Mulla oli päällä uudet housut. Ostin ne edellisenä päivänä Saralta, kun oltiin siellä. Sara oli viemässä vanhoja vaatteitaan kirppikselle ja me Viivin kaa saatiin viedä jo parhaita päältä. Hienot pöksyt ja vaan 5e!


Louhelassa oli meijän perhettä, naapureita ja muita tuttuja. Grillailtiin ja juotiin skumppaa.





Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta koko päivän. Tuhottiin "muutama" pullollinen skumppaa ja oltiin koko päivä pihalla. Myös Juuson äippä ja broidi tuli käymään illalla, se oli kivaa. Juhlat jatku myöhään iltaan asti. Kun aurinko oli kokonaan laskenu, tuli mulle ja Juusolle niin kylmä, et päätettiin lähtee himaan. Kiiteltiin juhlista ja juostiin lämpimään suihkuun. Kello ei edes ollu vielä mitenkään ihan törkeesti, mut mua alko väsyttää ihan hullusti ja simahdin tosi nopeesti sen jälkeen ku tulin suihkusta. Juuso katteli vielä hetken telkkarii ja tuli sit kans nukkumaan.

Tänään nukuttiin melkein kahteentoista. Katotaan miten mahtaa uni tulla tänään illalla, kun pitäis mennä aikasin nukkumaan. Herätyskello soi huomenna vähän yli 4 ja työt kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti