2.5.2012

Vappu part 1

Meijän Vapun vietto alkoi vappuaattona Myrtsin markkinoilla. Siellä oli markkinat viimeks noin kk sitten, mut nyt oli vapun kunniaks uudestaan. Mä lähdin hakemaan sieltä kuivattuja mansikoita, MUTTA voi eeeiii, niitä ei ollu. Höh. Kierreltiin sit muuten vaan ja käytiin syömässä hyvät kevätkääryleet yhestä kojusta.


Koska oli hyvä ilma, päätettiin mennä Lunaan terassille. Ne oli meijän molempien ekat terdejuomat tänävuonna jeejee! Mä otin hyvää suodattamatonta sidukkaa ja Juuso olutta.



Paistateltiin päivää ja yhessä vaiheessa huomattiin, et mami oli menossa Lunan ohi. Juteltiin hetki ja se pyys meijät syömään. Se oli siis meijän seuraava stoppi. Syötiin parvekkeella. :D Siellä on aina hullun lämmin ku paistaa aurinko. Ihanaaaaa kevät.



Seuraavaks lähettiin suuntamaan Mikolle. Tehtiin pysähdys himassa, josta haettiin tarvitavia juttuja illalle ja juotiin muutamat pienet drinksut. Juuso tekee aina hyviä drinkkejä.









Mikon luona oli muitakin kavereita. Grillattiin ulkona. Aurinko alko vähän uhkaavasti mennä jo talojen taakse piiloon ja välillä pilveen, mut ei se menoa haitannut.





Kun tuli liian kylmä, mentiin Mikolle sisään lämmittelee, jonka jälkeen matka jatkui jälleen. Lähettiin Saran ja Niken luokse Myrtsiin. Myös Viivi, Joonas ja Veera ilmesty sinne jossain vaiheessa yöllä.




Lähettiin Myrtsistä joskus ehkä kahen maissa? En oo kyl varma, kun ei tullu katottuu kauheesti kelloo. Käppäiltiin Veeran kanssa samaa matkaa ja se nauro, kun mä ja Juuso saatiin joku hepuli ja alettiin pomppii hullusti keskellä Myyrmäen raittia.. Hahahah. Perus. Veera pääs turvallisesti himaan, samoin mekin. Aurinko alko pikkuhiljaa nousta kun mentiin nukkumaan. Oli ihan hauska ilta, kiitoksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti