10.7.2012

Karkkila

Me oltiin taas Juuson kanssa kalareissussa, tällä kertaa Karkkilassa. Lähettiin eilen kymmenen jälkeen ajamaan kohti määränpäätä. Matkalla käytiin hakemassa luvat yheltä huoltsikalta. Vietiin auto parkkiin ja lähettiin ihmettelemään mitä löytyy. Juuso on kyl aikasemmin käyny tuolla, mut siitä on jo vähän aikaa. Perhoilla mentiin taas ja mä sain taas henkilökohtasta opetusta.


Paikka oli tosi nätti. Semikirkasta vettä ja kiviä. Onneks mullakin oli kahlauskamat päällä, muuten olis ollu vähän nihkeetä, kun oli paljon mestoja jossa kannatti mennä veteen. Sain Juuson vanhat kahlauspöksyt.



Meil tuli nälkä aika nopeesti, kun oltiin syöty vaan aamupala himassa. Meillä oli paketillinen makkaraa ja sienisalaattia mukana. Joen varressa oli kiva laavu, jossa oli myös notskimesta.




Skärbän syönnin jälkeen taas hommiin. Toi alue oli aika laaja, joten vaihdeltiin mestaa aina välillä.



Yritettiin narraa fisuja monta tuntii, mut tuloksetta. Pari höpsöö ahventa ja särkee tuli mut niitä ei lasketa. Tais olla kaloillakin kesäloma. Höh. Pakattiin kamat autoon joskus seiskan jälkeen ja vaihdettiin paikkaa lähemmäs Karkkilan keskustaa, sielläkin oli kalastusmesta. Oltiin siellä kans jonkun aikaa mut ei tullu mitään. Lähettiin ajaa takas himaan vähän ennen ysiä.

Oli kiva reissu vaikka tultiinkin tyhjin käsin himaan. Mä sain lisää opetusta ja oltiin koko päivä kauniissa maisemissa ulkona. Ei paha. :) Täytyy yrittää vähän myöhemmin kesällä tai syksyllä uudestaan, jos kalatkin olis vähän virkeemmällä tuulella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti