8.7.2012

Loman alotus

Mä alotin eilen loman, niinkun edellisessa postauksessa lukikin. Mulla oli vika työpäivä kentällä taas vähään aikaan. Kun palaan lomalta, meen taas Citylle. Loman kunniaksi sain siivota mun lentsikkasiivous uran karmeimmät paskat. Yks pönttö oli menny tukkoon, kun se oli niin täynnä löysää paskaa... Hyi.

Olin himassa kuuden jälkeen ja aloin tekee meille safkaa. Samalla nautiskeltiin vähän valkkaria.



Ruokalistalla oli uunilohta ja uusia perunoita. Viininä Chill Outin valkkaria. Oli hyvää ja natsas meijän ruokaan. Oon aijemmin maistanu Chill Outin punasta. Tää valkkari oli ihan uus tuttavuus. Molemmat myydään muovipullossa, sopii siis myös hyvin piknikeille.



Ruuan jälkeen katottiin musa DVDitä, kuunneltiin CDitä ja maisteltiin erilaisia juomia.


Vähän jälkeen kymmenen lähettiin Mikolle, kun siellä oli vähän jengiä viettämässä iltaa. Ku lähettiin käppäämään, ulkona oli magee saa. Semmonen hämynen, siistit pilvet, josta vähän tuli valoa. Vähän aikasemmin oli tullu hullusti vettä.

Mikon luona oli Miro ja Juha. Vähän myöhemmin tuli myös Kerttu. Jossain vaiheessa Miro ja Juha lähti himaan päin ja lopun aikaa hengattiin nelisteen.


Rauhalliset illanistujaiset muuttu aika kosteiks. :D Heheh, oli hauskaa. Meni aika lujaa ja lähettiin Juusben kaa himaan vast seiskan aikaan aamulla. Aurinko paisto jo ihanasti kun käveltiin kotia kohti. Mulla tuli nälkä, onneks oltiin saatu Juhalta ja Lotalta juustoja, joita sit päätin alkaa puputtaa onnellisena keskellä aamuista martsaria... Juuso nauro mulle.


Kun päästiin himaan, en olis taaskaan jaksanu mennä pesee meikkejä. Menin lattialle nukkumaan, mut Juuso onneks sai mut ylipuhuttuu, et meen pesee meikit ja tuun sänkyyn nukkumaan. Hahah vitsi että voi ihminen olla höpsö.

Aamulla (päivällä klo 14) heräsin faijan soittoon, en tiiä kauan oltais nukuttu ilman sitä. Se oli soittanu aijamminki ja mä kuulin sen mut en jaksanu nousta sängystä ylös. Nyt parannellaan oloo ja löysäillään himassa. Kohta pitäis lähtee kauppaan... Äääh liian vaikeeta. Ehkä kohta. Oli kivat loman alottajaiset vaikka muuttuki lopulta aika kosteiks. Tattista vaan Mikolle ja Kertulle. :) 

1 kommentti:

  1. hah, harmi olisin voinu tulla mukaa ku oli kerranki vapaa päivä...

    VastaaPoista