25.7.2012

Ota siika pois

Eilen lähdin töistä vähän aikasemmin. Kävin Myyrmannissa kiertelemässä ja törmäsin Anneen, joka on myös lähdössä vaeltamaan sillon kuukauden päästä. Hehkuteltiin vähän ja sit mä lähdin himaan päin. Ootin et päästään Juuson kaa syömään, kun tiedossa oli hyvää ruokaa. Savukalaa ja uusiapottuja. Siikaa, harmi ei ollu 2 kg siika ;) Joo hehehe tää läppä naurattaa edelleen...

Siikahan se siellä!



Herkkuu oli. Me mennään itekki pyytää siikaa jossain vaiheessa syssymmällä. Pienen lepäilyn jälkeen lähettiin molemmat lenkille. Lähettiin testää kenkiä, jotka lähtee Lappiin mukaan. Oli niiin ihanaa vetää vaelluskengät jalkaan vuoden tauon jälkeen. Lähettiin kiertelee pitkin Kaivokselaa.




Mun kengät on Hanwagit, ostettu viime vuonna Partioaitasta. Normihinta 280e, mut ostin -30% alesta. Toimi hyvin viime reissulla. Tällein kaupunkilenkkeilyssä noi ei mun mielestä oo ihan parhaat, kun ei pääse oikeuksiinsä asfaltilla. Heti kun menee metsämpään niin johan alkaa toimia! Juusolla on jotkut vanhemmat kengät. Meijän täytyy vielä ennen reissuu testaa, et pitääkö ne vettä.



Löydettiin yhdestä kohtaa iso vattupuska. Lenkki tyssäs hetkeks siihen hahah.


Lenkki ei hirveen pitkään taas päässy jatkuu, kun seuraavasta metsästä löyty mustikoita ja vähän sieniä. Mä keräsin ittelleni mustikoita seuraavaks aamuks. Syön joka aamu mustikoita. Yleensä ihan kaupan pakasteita, mut mikäs sen parempaa kun itsekerätyt. Lopulta kun tultiin himaan, meillä oli mustikoita ja kiva säkillinen vaaleaorakkaita.


Vielä on tehtävä lisää lappivalmistejula. Mun täytyy ostaa nilkkatuki, tai sidettä. Nilkat alkaa aina klonksuu, vaikka olis kuinka hyvät kengät. Täytyy ostaa kävelyseuvat, ne on oikeesti tosi hyvät lapissa. Ei kädet turpoo ja pitää hartiat vähän paremmassa kunnossa. Auttaa myös jokien ylityksissä, että saa tukee. Uusia vaellussukkia pitäis varmaan myös hankkii. Kaikkee tollasta pientä.

Heh, miljoonannes juhlauusinta. Toimii edelleen hahahah...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti