28.7.2012

Sahtia & Sodexoa

Torstaina alkoi Suuret oluet pienet panimot -festarit Rautatientorilla. Festareilla esitellään pienpanimojen tuotteita ja tapahtuma kestää kolme päivää. Mä suunnistin sinne suoraan töistä torstaina. Treffattiin Juuson kanssa keskustassa ja venattiin, et myös mun porukat ja Viivi ja Joonas liittyy seuraan.

Koska mentiin hyvissä aijoin ennen kuutta, ei jouduttu maksamaan sisäänpääsyä, joka olis muuten ollu 5e. Ainoastaan maksettiin 2e, joka on lasipantti. Kaikkilla on oma tuoppi, joita pääsee pesemään siihen tarkoitelulla pisteellä. Tuopin saa viedä himaan, tai palauttaa jolloin saa sen 2e takas.


Festareilla on myös hyviä ruokajuttuja. Yks rafla oli tehty koulubussiin ja sieltä sai burgereita, se oli burgeribussi. Ei testattu mut hauska idea!


Heti ekana mä otin sahtia, se on niin hyvää. Tarjolla oli Lammin sahtia, Kivisahtia ja sitten yhtä Virolaista sahtia. Maistoin kaikkia namnamnam. Lammin sahti vei kyl varmaan voiton.



Ihmisiä oli ihan kivasti ja kokoajan mitä pidemmälle mentiin iltaan, tuli vaan lisää. Sää oli ihan jees, mut vähän vaihteleva. Tosi lämmintä oli, mut välillä ripsi pikkasen vettä ja sit taas paisto aurinko.




Me lähettiin Juuson, Viivin ja Joonaksen kanssa jatkaa matkaa joskus ennen kasia. Käytiin kaupassa ja alkossa hakemassa vähän juttuja loppuillalle ja sit alettiin suuntaamaan kohti KOFFin puistoa.



KOFFissa oli mun työkavereita Sodexolta. Lentsikkasiivoojat vähän vapaalla heheh. Liityttiin seuraan ja pussikaljoteltiin porukalla. Mukana oli myös muutama avec. Juuso pelkäs et puhutaan koko ilta vaan lentokoneista ja siivoomisesta, mut oikeestaan ei ees puhuttu kauheesti. Muutamat pakolliset kommentit kyl.


Kun ilta alko pimentyy ja sadettajat meni päälle, alettiin tekee lähtöä. Alettiin miettii jotain baaria ja lähettiin kävelee kohti keskustaa. Jengi ehdotteli Baarikärpästä, koska siellä on yleensä halpaa, mut kun tein varmistussoiton Veeralle, se sano et häppäri meni jo. Hö. :D


Päädyttiin Alepubiin. KYLLÄ. Oon väletty sitä mestaa aina ja nyt sit oli pakko mennä hahah.


Satuttiin sopivasti kun siellä oli halvat hinnat. Bisse ja sidu makso 1,7e ja jotain drinkkejä sai hintaan 3,5e. Paikkana se nyt ei ollu niin järkky mitä olin kelannu, mut empä usko et meen uudestaankaan. :D



Mä innostuin muiden tavoin vallottamaan tanssilattiaa. Sitä tapahtuu ehkä kerran kahdessa vuodessa, et mut saa tanssimaan. Siellä se ilta sit menikin. Myös Viivi tanssi koko illan, se on vielä harvinaisempaa. Hauskaa oli! Oltiin pilkkuun asti ja mentiin sitten taxilla himaan. Julkisilla ei olis ollu mitään mahdollisuuksia ja meitä oli just sopivasti menos kuus henkee samoille huudeille, joten saatiin kivasti jaettuu iso taksi. :)

Seuraava päivä oli aika hirvee. Mulla tulee harvoin niin kauhee olo. Sitä kesti kokopäivän ja seuraava yö meni liskojen kanssa. Oli kyl oikeesti tosi hauskaa. Kiitoksia kaikille ketkä paikalle pääs messiin!

2 kommenttia:

  1. UUu toi asu sopi sulle tosi hyvin. Ihana toi hame :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee tänks :) Se on myös supermukava päällä vaikka onki tollanen makkarankuori!

      Poista