6.7.2012

Päivä stadissa

Lähettiin eilen viettämään mun vapaapäivää Juuson kanssa stadiin. Tääl meil päin oli ihan kirkas taivas mut ku katto Helsingin suuntaan, siellä näky vaan hullusti pilviä. Lähettiin silti kokeilemaan jos pääsis biitseilemään Hietsuun. Lähettiin dösällä ja jäätiin Manskulla pois, josta sit pikkuhiljaa käveltiin rantaan.  Mentiin Sibeliuspuiston kautta.


Putkiaivo...



Kun päästiin Hietsuun, sää alko kirkastuu ja päästiin ottaa arskaa. Eka kerta Hietsussa tänä kesänä.


Käytiin katsastaa uuden kahvilan tilat. Kavilan ja kokoustilan lisäks siellä on hyvät pukkarit, säilytyskaapit, kunnon suihkut ja vessat. Aika luksusta edelliseen verrattuna, vaikka sillonki pärjäs ihan hyvin.


Paistateltiin auringissa jokunen tunti ja lähettiin jatkaa matkaa. Käytiin muutamassa kaupassa, mut ei löydetty mitään. Nälkä alko kolkuttelee, oltiin viimeks syöty aamupalaa monta tuntia sitten kotona. Mentiin kauppatorille metsästämään halpaa ruokaa. Kun sinne menee lähellä sulkemisaikaa, voi sieltä saada viimesiä annoksia halvalla. Löydettiin koju josta sai kaikkii kalaherkkuja ja otettiin sieltä sekalautanen, joka makso femman. Normisti 12e. :)



Ei ihan tuoretta, mut hyvää! Muikkuja, lohta, perunoita, paellaa ja lihapullia. Kun oltiin syöty, jatkettiin taas matkaa. Päädyttiin hengailemaan Tuomikirkon kulmille, siellä oli super lämmintä!







Käytiin myös Hakaniemessa Vii Voanissa hakemassa aineksia iltadrinkkiä varten. Kesällä on niin kivaa vaan kävellä pitkin poikin Helsinkii. Seuraavaks mentiin Kaislaan, kun siellä (ja muissakin Oluthuoneissa) on Siideriviikot. Juuso ei ollu ennen käyny Kaislassa.


Kaislan jälkeen lähettiin himaan päin. Lopetettiin kiva päivä hyvillä raikkailla drinksuilla johon tulee  vodkaa, ginger beeriä, kookosmehua ja jäitä. Meil ei ollu jäitä... Mun oli kauheesti tehny mieli mohitoo, mut tää kelpas myös just hyvin. Keskiviikkona olis ehkä tiedossa Viivin kaa mohitoja.



Oli tosi kiva kesäpäivä. Tälläsiä lisää! Toivottavasti säät sallii lomalla. Joka muuten alkaa HUOMENNA ILLALLA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti