29.7.2012

Biitsipäivä

Eilen oli nätti lauantai (ainakin johonki asti). Lähettiin aamupäivällä Juuson kaa Hietsuun, kun kerranki oli hyvä sää. Hietsussa oli aika paljon lössiä ja vähän vaikeeta löytää mestaa, mut aina johonki väliin kuitenki mahtuu. Toinen biitsi vaihtoehto olis ollu lähiranta Silvolassa, mut nyt teki mieli mennä merelle.


Ei tosin kumpikaan käyty uimassa. Vesi oli aika kylmää. Mun olis tehny mieli kyl mennä, mut en jaksanu yksin ku toi toinen on tollanen vilukissa. Palvottiin siis vaan arskaa muutaman tunnin ajan. Jossain vaiheessa lähettiin kävelemään keskustaan päin.


Ostettiin mäkistä pirtelöt ja lähettiin Hakaniemeen Aasialaiseen ruokakauppaan, jonka jälkeen takas himaan. Juuso meni Saran ja Niken kemuihin ja mä menin salille. Mäkin liityin seuraan myöhemmin. Tulin autolla, ei toi bilettäminen oikein innostanu just nyt kun torstaina meni niin kovaa. Viivi oli myös samoilla linjoilla. Yöllä tuli törkeen kova ukkonen! Oli aika huisii ajaa pitkin huudeja ja heittää jengiä himaan kun ympärillä salamoi hullusti ja vettä tuli ihan sairaasti!

Ostettiin muuten liput Myötätuulirockiin, joka on ens vkl. Ihan extempore juttu kun huomattiin, et Alepasta saa liput S-kortilla hintaan 15e/päivä. Ei paha. Mennään sinne kattoo Ensiferumia. Niillä oli tulossa omakin keikka ens kuussa ja sinne liput on vähän enemmän, joten toi 15e ei ollu yhtään paha, vaikka mennäänki kattoo vaan yhtä bändiä periaatteessa.


Lauantaina kun mennään, siellä on Enskan lisäks Tracedawn, Hammerhead, Pelle Miljoona, Fear of Domination, Engel, Insomnium, Skindred ja Amaranthe. Oon ollu pari kertaa aikasemminki Myötätuulessa. Se on täs vuosien varrella vähän genreytyny tonne heviin päin. Ennen siellä oli laidasta laitaan. Nythän sieltä perui viisi isointa nimee kun lippuja ei menny tarpeeks. Sen seurauksena lippujen hintoja laskettiin. Peruneitten joukossa oli esim Mike Monroe. Toivottavasti tulee kivat festit!

Lisää tietoja osoitteesta mtr.fi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti