22.7.2012

Tapas

Me pidettiin eilen tapasteluilta. Vietettiin vähän mun viimesiä lomapäiviä ja samalla pienesti mamin synttäreitä, jotka on tänään. Mun porukoitten lisäks paikalla oli myös Päivi. Skoolattiin aluks skumpalla ja sit päästiin tapasten kimppuun.




Tomaatteja valkosipulilla ja basilikalla, viinilehtikääryleitä, valkosipulitäytteisiä oliiveja, parmesaania, härkäpapuja, herkkusieniä, paistettua kalkkunaa, juustoista munakoisoa ja Albali punaviiniä.

Järkkäriks oli pressokahvia ja mustikkapiirakkaa. Ite kerätys mustikat ja ite tehty piirakka. Kerranki onnistunu hahahh... Hyvää oli!


Kahvin jälkeen saatiin toimia taas Päivin neulatyynyinä. Porukat sai ekaa kertaa akupunktioo. Istuttiin kaikki täällä piikkejä pää täynnä, paitsi tietysti Päivi joka niitä pisteli. Muut otti piikkejä myös käsiin, mut mä en edelleenkään uskaltu.



Meijän vanhemmat häippäs illalla kotiin. Punkkua jäi vähän joten nautiskeltiin se Juuson kanssa loppuun. Otettiin kuvia mun hassuista vaatteistä, jotka ostin toissa päivänä.


Vähän väriä. Siniset ison topin ostin Carlingsin aleista ja hassut vaaleenpunaset shortsit hennesistä. Toppi 8e ja shortsit 5e. Musta paita on vanha. Noista shortseista tuli mun lempparit, vaikka on oo kyl ihan varma onks ne oikeesti mageet vai vaan koomiset. :D

Kiitos eilisestä, oli kivaa! Nyt lähti viimenen lomapäivä käyntiin. Huomenna Citylle heti aamusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti