1.7.2012

Silvola beach nightmare

Jee tänään pääs ekaa kertaa tänä kesänä rantsuun. Oltiin sovittu Veeran kaa, et mennään parantelee darraa jos sää sallii. Mulla ei nyt sit ollukkaan darraa. Otettiin myös Viivi ja Joonas messiin ja mentiin Silvolaan. Se valittiin muuten viime syksynä Cityn kaupungin parhaaksi nuku-uintipaikaksi. :D Sillon siellä oli vielä liikkuminen ulkopuolisilta kieletty, mut nyt ranta on avattu kaikille. Se ei tosin vieläkään oo ihan valmis, mut ihan hyvä jo. Parin vuoden päästä siellä pitäis olla kahvila ja kaikkee kivaa.




Ostin viime viikolla vihdoin uudet biksut. Mun on tosi vaikee löytää hyvän kokosta ja mallista yläosaa ja oon siks kituuttanu itteeni vanhoissa rievuissa. Nyt vihdoin löyty Lindexistä ihan kivat.

Juusokin pistäyny Silvolassa pikasesti, mut lähti sit bänditreeneihin. Kiva et on ranta ihan lähellä, et ei aina tarvii lähtee stadiin tai Luukkiin jos haluu uimaan. Ite diggaan enemmän uida meressa, mut on tääkin ihan jees. Lököiltiin jokunen tunti ja sit lähettiin terdelle yksille. Taas.



Nautiskeltiin auringosta Martsarin Jyväsessä ja sit mentiin kauppaan. Kun oltiin biitsillä, kelattiin et olis kiva grillaa tänään kivan kesäpäivän lopuks. Käytiin siis hakemassa kaikkee hyvää grillattavaa ja mentiin porukoitten luo. Nekin oli käyny hakemassa mättöö.


Juusokin pääs grillaamaan suoraan bänditreeneistä. Meillä oli possuvartaita ja herkkusienisalaattia. Mamilla oli hullut herkkumätöt. Vitsi kun ei ite tajunnu ostaa halloumia!


Mahat täynnä valuttiin Louhelasta takas himaan Martsariin. Tää koko viikonloppu meni aika kesäisissä tunnelmissa. Perjantaina oli kunnon kotibileet, partsilla ja ulkona hengailua, aamuyöstä kotiin kävelyä ja snägärisafkaa, lauantaina se konffis, jotka on kuulunu mun kesiin jo 7 vuotta ja tänään biitseilyä, kruisailua ja grillausta. Aika jees! Kumpa on lomalla oli kans kivat säät ja keksittäis kaikkee kivaa hommaa.

Tää biisi innoitti mua keksimään otsikon. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti