22.10.2012

Inside the electric circus

Keskiviikkona 17.10 oli W.A.S.P.in keikka Circuksessa. Sitä ennen olin töissä ja kun pääsin, suuntasin samantien Esan ja Jonnan luokse. Parasta Wasp seuraa, illan keikka oli meijän neljäs yhteinen wasp. Mulla yhteensä viides. Esan ja Jonnan luona nautiskeltiin vähän punkkua ja sinisiä enkeleitä ja lähdettiin sitten dösällä stadiin.

Missattiin lämppäri, ihan tahallaan. Jonoa ei keikkapaikkaan kauheesti ollu. Sisällä oli paljon lössiä. Vietiin takit narikkaan, käytiin vähän kampaamassa naamaa ja suunnistettiin baaritiskille.




Ennen keikkaa otettiin taas kerran "jee ollaan yhdessä keikalla" -kuvia. Perus. Viskikolat heiluu.



Kun keikka alkoi, oltiin vielä aika takana. Lähettiin hivuttautuu eteenpäin ja hupsankeikkaa kohta oltiinkin jo ihan eturivissä!


Blackiellä oli mukana Elvis. Eka kerta kun päästiin kohtaamaan Elvis.


Keikka oli superi ja aika pitkä. Missään vaiheessa ei alkanu kyllästyttää kuitenkaan. Ylläri kun lavalla on yks lemppari bändeistä. Pieni miinus siitä, et ei tullu ollenkaan encoree mut ehkä se annettakoon anteeks kun setti itsessään oli jo pitkä. :)

Keikka loppu puol yhden maissa. Lähettiin äänet käheenä rynnimään ulos Circuksesta ja steissille päin. Esa ja Jonna lähti Tikkurilaan ja mä dösällä Martsariin. Juuso oli jo nukkumassa kun tulin. Tosin se tais aika pahasti joutuu keskeyttää unensa kun mun hölötyksestä ei meinannu tulla loppua hahahah....

Kiitoa Jonna ja Esa jälleen keikkaseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti