6.10.2012

Pullaa

Tänään on ollu hiukan darranen päivä. Ei kauheeta darraa, mut en kuitenkaan oo saanu kauheesti aikaseks. Kävin eilen tsekkaaamassa sen Viivin ja Joonaksen luukun. Oli aika kiva! Vein pullon viiniä. Syötiin pizzaa ja juotiin punkkua ja muutama sidu. Juuso tuli kans kuhan studiosessioltaan kerkeks. Käytiin myös Lunassa. Pelattiin Viivin kanssa Damagea ja voitettiin kaikki!!





Juuso lähti tänäänkin studiolle heti aamupäivällä, tulee joskus myöhään illalla. Vaikka en ookkaan tänään tehny oikeestaan mitään ja on ollu vähän tylsää, oon mä kuitenkin jollain tavalla nauttinu tästä tekemättömyydestä. Oon mä toki aina vähän väliä vieny Ainoo ja Nuppuu pihalle. Päivän asuna on ollu verkkarit, eiliset meikit naamassa ja tukka takussa. Kaupassa kävin näin tyylikkäänä.


Kauppareissun jälkeen tai no oikeestaan jo sitä ennen sain päähänpiston. Mun teki mieli tehdä korvapuusteja. Pari päivää sittenhän just oli virallinen korvapuustipäivä. Mun piti käydä ostamassa Juusolle pullaa, mut kaik oli menny. :D Nyt tein itse. En oo koskaan aikasemmin tehny...


Ohjeen nappasin Kinuskikissan sivuilta. Resepti kuulosti kivalta. Oli ihan hauskaa hommaa. Jännitin lopputulosta, kun muutamat mun leivontayritykset ei oo menny ihan putkeen hahah. Pullista tuli kuitenkin ihan kivan näkösiä ja myös hyvän makusia! Jee mä tein sen. :D



Nyt vaan ootan että se pullaa kaivannut dude tulis tänne syömään. Ah, tuore pulla haisee hyvältä. Mun täytyy varmaan viedä huomenna Louhelaan osa, ei me kahdestaan voida kahta pellillistä syödä. Meijän mummokin oli tuonu sinne pullaa. Mahtaakohan enää maistua. :D Tai sit laitan Juuson messiin kun se menee taas sinne studioon. Studiomestari tuo bändille pullaa!

Nyt pikainen iltaulkoilu dogien kaa ja sit alkaa.......... BB!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti