13.10.2012

Ohi on Esa!

Huh, nyt on selvitty tän päivän duuneista ja aika palata vähän eiliseen. Esa tuli viime viikolla intista kotiin 9kk lusimisen jälkeen. Eilen oli kemut Esan kotiinpääsyn kunniaksi. Pe aamupäivä hengailtiin vaan koirien kanssa ja sit iltapäivällä lähdettiin Juuson kaa omaan kotiin käymään. Veera tuli vahtimaan koiria siksi aikaa kun oltiin pois. Himassa laitettiin ittemme kuntoon ja syötiin. Oli kiva käydä kotona.



Syötiin leipäjuustoo mun tekemällä omppuhillolla ja pienellä lorauksella lakkalikööriä. Nam! Keitettiin myös pitkästä aikaa kaffet pressopannulla.



Viiden aikaan lähettiin Esan ja Jonnan residenssiä kohti. Paikalla oli jo muutamia tyyppejä. Sain heti koirakamut Paavon ja Nellan mun sylkkyyn.


Mä tein makutestin Happy Joe siidereistä, joita saa ihan normimarketeista.


Kivoista etiketeistä plussaa, niitten takia mä vähän niinku nää kaupasta valitsin. Parhaaksi osoittautui pullossa oleva Cloudy. Olis kyllä saanu ollu paljon sameempi. Muut versiot oli Dry ja Oakwood. Ihan ok kaikki, mut en tiiä ostanko uudestaan. Mieluumin ostan oikeesti hyviä kuivia sidukoita Alkosta.

Porukkaa tuli lisää ja kemuissa alko fiilis nousemaan nopeesti. Ei siis sillä, et fiilis olis ollu huono missään vaiheessa. :D







Hahhahah pieni mies Esalla selässä, Juha 201cm. :D


Oli kivat kemut ja olis ollu kiva jäädä pidemmäksi aikaa, mut mulla kummitteli mielessä seuraavan päivän työvuoro (pakko olla ajokunnossa) ja Veerakin halus jo pikkuhiljaa lähteä kotiin päin Kaivokselasta. Lähdettiin Juuson kanssa Kaikkaa kohti vähän jälkeen kahdentoista.

Myös Jonna lähti samaan aikaan. Kesken bileiden tuli jännä käänne, Jonnan äipän täyty lähtee Naistenklinikalle ja Jonna halusi mennä mukaan. Tänään puolikasin tienoilla maailmaan tuli pieni tyttönen. :) Onnea Tanja! Jaksamista sinne.

Pita ja Juuso kiittää eilisestä! Meillä ainakin oli kivaa. :) Tänään oli vähän jäinen fiilis töissä. Onneks menin vasta puol kolmeen. Aluks olo oli ihan jees, mut noin puolessa välissä vuoroa iski törkee hedari. Hahah, en ollu ainoo eilisestä kärsivä, must tuntu et vähän jokatoinen Sodexolainen kärsi jonkin sorttisesta darrasta... Onneks tää päivä on ohi, kiitos ja kuittaus!

1 kommentti:

  1. Kiitos Pieta <3

    Kyllä tää jo voiton puolella on. Mutta itku tuli kun luin tätä päivitystä.. Kottakaahan tulla käymään.

    VastaaPoista