31.10.2012

Ikeassa

Saikkua vietän edelleen. Olo on tavallaan jo parempi, mutta kurkku on entistä kipeempi... Tänään pitäis tulla ne labrat. Koska eilen oli muuten ihan ok olo. Lähdin vähän tuulettumaan. Käppäilin rauhassa Louhelaan lainaamaan printteria, kun meillä ei ole.


Juotiin porukoitten kaa kahvit ja syötiin vähän hyvää jätskiä. Juusolla oli eilen autokoulun kakkosvaihe ja sekin tuli nopeesti käväsemään porukoitten luona kunhan kakkonen oli loppu. Lähdettiin ostoksille. Aluks käytiin Jumbossa. Mun täyty ostaa uudet bikinit. Ne uutukaiset bikinit jotka ostin kesällä, on muuten ihan hyvät mutta kun menee veteen, ne alkaa putoo päältä. :D Arskabikinit siis. Olisin mä ne ottanut jos en olis Jumbosta mitään löytäny. Löysin just hyvän malliset biksut Stadiumista ja vielä superiin hintaan. Yhteensä 4,90e! JES. Mun on tosi vaikee löytää hyvän mallisia biksuja.

Seuraavaks Ikeaan. Kierrettiin huonekalunäyttely, otettiin pari juttua ylös ja sit mentiin syömään Ikean perinteiset lihapullat. Vaikka ne musta onkin vähän yliarvostettuja, niin silti ne on ihan jees. Ainakin siihen nähden mitä ne maksaa ja niihin muihin annoksiin verrattuna. Syömisten jälkeen jatku taas ostosten teko.




Ostettiin pari erilaista säilytyslaatikkoa, porrasjakkara keittiöön (ei aina jaksa käydä hakemassa tikkaita kun tarvii jotain yläkaapeista.), SIPSEJÄ, Juuson äipälle kynttilöitä, meijän mamille peilejä ja keittiöön uus lamppu.

Tänään lähdetään Juusben kanssa Turkuun. Äsken kun heräsin, toivoin et kurkkukipu olis vähän helpottanu mut ei. Kurkussa olevat valkoset laikutkin on vähän lisäätyny. Mur. Toivottavasti ei tuu heikkoa oloa siellä Caribialla. Mä ootan ihan hullusti et pääsee lillumaan johonkin altaaseen ja laskemaan liukumäkiä! Meijän juna lähtee kybältä, nyt täysyis varmaan mennä laittaa vaatteet niskaan ja tekee pikkuhiljaa lähtöä kohti keskustaa. Turun vallotus alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti