9.10.2012

Mössö

Huh, eilen oli hullu työpäivä. Alkuun se tuntu ihan normilta, vähän kiireiseltä, mut kuitenkin aika lepposalta mut sit alko tapahtuu. Mun tiimi hälytettiin siivoomaan yhtä laajarunkokonetta ja kun päästiin sinne, kuultiin että koneen pitää olla 15min päästä valmis! Woouu, yleensä tollasten koneiden siivoomiseen menee vähintään 45min... :D Miehistökin tuli jo samaan aikaan sisään. Sitten vaan sykkimään! Oltiin ihan poikki kun saatiin se kone valmiiks.

Toiden jälkeen tulin kauheessa nälässä Kaivokselaan. Täällä Juuso ja koirat jo venas mua. Oltiin sovittu että syödään illalla hyvin ja katotaan leffaa. Päivän ruokalistalla oli saksanhirveä.



Nuppu seuras mun ruuanlaittoa silmä kovana, jos vaikka jotain olis vahingossa päässy tipahtamaan lattialle.


Ruuasta tuli aikamoista mössöä, nimesin sen riistamössöksi. Saksanhirvikäristys lihaa, bataattia, timjamia ja vähän kaikkia mausteita. Tuli hyvää, vaikka bataatti menikin aika pehmeeks ja teki ruuasta mössön.


Ruokajuomana oli punaviiniä, joka Alkon mukaan sopi riistalle. Niin se sopikin. Sain tän pullon joskus Jullelta lahjaksi, kiitoksia vain! Tykkäsin kovasti ja niin tykkäs Juusokin.


Illan leffana oli Kohta 18. Hyvä leffa, kannattaa kattoa! Aika karua settiä aina välillä, mut myös hauskaa läppää. Tuntu kauheen aidolta ja näyttelijät oli hyviä.

Valvottiin aika pitkään, vaikka piti mennä aikasin nukkumaan. Leffan jälkeen katottiin vielä Sinkkikset ja vietiin koirat pihalle. Pelattiin myös vähän Logo Quizia Juuson iPadilla, se on aika koikuttava...


Mulla on tänään vapaata, täytyis mennä varmaan käymään kotona. Siellä pitäis vähän siivota ja kattoa onko tullu kauheesti postia. Kun Juuso pääsee töistä mennään salille. Hyvin huomaa miten matka kodin ja salin välillä vaikuttaa sali-intoon. Nyt kun ollaan täällä Kaivokselassa ja sali on Martsarissa, on paljon nihkeempi fiilis lähteä. On niin kivaa, et sali on ihan kodin vieressä niin matkoihin ei mee yhtään aikaa. Tänään mennään kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti