29.10.2012

Uus kamera!

Tän päivän suikkuilun kunniaksi kävin vähän ostoksilla. Tarkotus ei ollu lähtee mihinkään, mut sit mami ehdotti aamupäivällä et käytäis Myrtsissä ostamassa maalia meijän keittiönkaappeihin. Lähdin siis dösällä kohti Myrtsiä. Tehtiin ostoksia tarjoustalossa. Ostin vähän muutakin kun sen maalin. Mä ostan tosi harvoin mitään meikkejä, mut nyt oli pakko. Yleensä käytän muitten vanhoja (joita ei siis kuitenkaan oo pahemmin käytetty. :D) tai jostain muuten vaan saatuja. Nyt jouduin ostaa ripsaria ja uuden eyelinerin.


Etsin halvimmat mitä löytyi. En tiedä onko hyviä, varmaan ihan riittävän. Ostin myös vähän kropparasvoja. Mun iho kuivuu inhottavasti aina kun talvi tulee. Varsinkin jaloista. Hyi. Pelkään miltä iho näyttää meijän kylpyläreissun jälkeen... :D

Samalla reissulla kun oltiin ostoksilla, käytiin myös hakemassa kirkolta mun palkkio. Tein loppukesästä seurakunnalle yhden työn josta sain päättää palkkioksi jotain tietyllä hintavälillä. Pitkän pohdinnan jälkeen, mun päähän sytty lamppu ja keksin että pyydän uuden kameran. Jee, Kiitoskiitos!


Samassa värimaailmassa mennään edellisen kanssa, mutta merkki vaihtui. Edellinen oli Sony, uusi on Canon. Oon diggaillu Sonyn pokkareista, mut nyt päätin testää jotain uutta. Ei tää kyllä ihan uus juttu ole, mun exällä oli Canon ixus ja sitä käytin jonkun verran. Sen takia mä uskalsinkin vaihtaa merkkiä. Oon kamera, puhelin ja teitokone asioissa yleensä vähän sellanen, että kun joku on joskus todettu hyväksi, miksi sitä pitäis vaihtaa. Katsotaan miten lähtee uuden pokkarin kanssa elämä rullaamaan!

Kameran haun jälkeen tultiin Louhelaan. Mä en jaksanu vielä mennä kotiin, kun Juusokin oli töissä. Sain samalla ruokaakin, hyvää soijarouheeseen tehtyä kaalilaatikkoa. Viiden maissa aloin tehdä lähtöä omaa kotia kohti. Vitsi, että oon liikkunu tyylikkäänä tänään.


Kauheen pimeetä oli jo viideltä. Tietty kun kelloja siirrettiin. Luntakin on vielä niin olemattomasti, että se ei tuo yhtään valoisuudentuntua. Ei sitä taida olla enää oikeestaan ollenkaan, äsken satoi vettä.


Mun tekis ihan kauheesti mieli jotain hyvää smoothiee tai mehua, mut koska oon kipee. En kauheesti jaksa syödä/juoda. Luulen, että se kaalilaatikko oli ihan tarpeeks tälle päivälle. Olo alkaa taas huononee mitä pidemmälle iltaan mennään. Keskiviikkona tulee labratulokset ja saan tietää onko angiina vai ei. Parhaimmassa tapauksessa jo huomenna.

Nyt vois mennä pelaa vaikka pleikkarii, tai kattoo leffaa tai jotain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti