16.10.2012

Töitä, töitä, töitä

Nyt ollaan taas kotiuduttu Juuson kanssa takaisin sieltä Kaivokselasta. Dogit meni vaihteeks taas ihan sekasin kun oikeet omistajat tule kotiin hahah! Mulla on taas vähän kipee olo. Kurkussa ei tunnu kovin hyvältä, mut ei oo kuumetta. Pää on ollu kipee viimeset kolme päivää.

Tulin hetki sitten töistä. Oon saanu ihan kivasti vuoroja. Aika lyhyitä tosin, mut ei voi mitään. Tähän väliin voisin taas sanoo kuinka tykkään tästä työstä. Ei se aina mitään herkkuu oo kun on kauhee kiire, joku on laatannu lavuaariin tai kun tunkee sormet vaippaan, jonka joku on sinne piilottanu. Siltikin mulla ainakin on ihan kivaa.


Kyl mullakin alkaa välillä tökkiä, mut nyt oon pitemmän aikaa taas jaksanu tosi hyvin! Työkaverit on jees ja lentokentällä työskentely siistii. Monesti jään vaan tuijottamaan ohi rullaavia koneita tai ilmoihin nousevia koneita. Edelleen, vaikka monet sanoo et se on vaan alkuhuumaa. Mun huuma on kestäny kohta kaks vuotta!


Kuvat on yhden työkaverin, Emilian, nappaamia alkosyksystä. Ootettiin pääsyä bojoon, jossa oli pientä härdelliä pyörätuolien kanssa. Sillon kun pysty viel jotenki olee t-paidalla. :D Tänään oli niin hullu tuuli ja viileys et piti hamstrata ittelleen jo takki.

Huominen on vielä töitä ja sit to-la vapaata. Sillon lähdetään Tukholmaan, jännää! Huomenna suuntaan työvuoron jälkeen Jonnalle ja Esalle josta sitten vähän illemmalla lähdetää W.A.S.Pin keikalle Circukseen. Jeejee, vitsi että ootan sitä keikkaa! Jos huhut pitää paikkaansa, setti on pitkä ja täynnä hyviä biisejä. IIIIIK! Ärsyttävää kun ei oo kameraa jota jonka vois ottaa messiin.

Alkaakohan keikka taas tällä biisillä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti