29.12.2012

Alennusmyynnit

Joulun pyhät on nyt ohi ja aika alennusmyyntien. Viime vuonna en tainnu ees mennä shoppaamaan välipäivinä, mut tällä kertaa lähdettiin Juuson kaa kattomaan jos jotain vaikka löytyiskin. Meillä oli muutakin asiaa satdiin päin, kun meillä oli ilmaisliput Salve ravintolaan. Kierreltiin aluks muutama tunti kauppoja ja sit nälän tullessa käveltiin Salveen. Se oli aika täynnä varauksia mut päästiin kuitenkin onneks syömään.


Meidän lipuilla sai legendaariset Salven silakat. Ollaan kerran aijemminkin käyty syömässä sellaset. Aaah, niin hyvää.


Kello alkoi lähennellä kuutta ja meijän alkoi olla aika vapauttaa pöytä seuraaville. Käveltiin takas keskustaan ja jatkettiin vielä shoppaamista Kampissa.


Tultiin himaan Alkon ja Filmtownin kautta. Tää shoppailupäivä meni tällä kertaa ihan putkeen. Ei kummaltakaan kauheeta nillitystä kauppojen ahdistavuudesta ja molemmat löys jotain. Juuso löys yhen kivan kauluspaidan tosi halvalla. Mulla paloi rahaa vähän enemmän, kun löysin parit housut, paidan, kaulahuivin ja treenipaidan. Housujen ostoon oon tyytyväinen kun mun on välillä tosi vaikee löytää pöksyjä. Siniset JC ja punaset Gina Tricot.


Käytiin vuokraamassa Filkkarista Rock of Ages. Piti käydä kattomassa se ihan teatterissa, mut sit se jäi. Leffan aikana juotiin hyvää Rieslingiä.




Oli hyvä leffa! Aika perus musikaali, mut hyvä mieli tuli ainakin kun oli niin hyvää musaa. Mä olin ihan höpsö kokoajan kun fiilistelin sitä. :D Vähän harmittaa, et ei käyty teatterissa kattomassa kun olis varmaan ollu vähän jytäävämmät soundit.

Nyt pieni joululomakin loppu... Tänään duuniin. Tokavika päivä Sodexolla. Mul on oikeesti vähän haikee fiilis, kun vaihdan duunia. Superia tietysti et pääsee oman alan hommiin, mut kun on parin vuoden aikana tutustunu kivoihin tyyppeihin, niin tulee salee ikävä. Ens viikolla uusi vuosi ja uudet duunit. Odotan innolla. :)

Loppuun yks biisi eilisestä leffasta. Tää on niin fiiliksennostatus biisi! Journeyn vetämänä parempi, mut ei se mittään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti