3.12.2012

Tonttupaja

Taas maanantai vapaa. Kivakiva! On niin piristävää kun viikon työt ei ala heti maanantaista. Ei tuu sellasta "Fuck it's monday" fiilista. Juuso lähti aamulla kybän jälkeen salille, mä jäin vielä nauttimaan mun aamukahvista ja aamun auringosta koneen äärellä. Lähdin salille 11 tienoilla, oli hyvä treeni! Tulin kotiin laittamaan itteni kuntoon ja lähdin jouluostoksille Myrtsiin.


Heheh, en kestä näitä mun aina samanlaisia peilikuvia. Aina sama ilme, asento ja kuvakulma...

Kiertelin Myyrmannissa ja löysin kivoja lahjajuttuja mun sisaruksille. Vielä on lahjoja hankkimatta, mutta tästä on hyvä lähtee. Ostin myös ittelleni parit lämpösukkikset Seppälästä. Joulushoppailujen jälkeen tulin kotiin tekemään pinaattikeittoa. Kun olin taltuttanu kauheen nälän, laitoin Jouluradion soimaan ja tonttupajan pystyyn. Lahjojen paketointi on niiiiiin kivaa!




Pinaattikeitto on muuten ehkä helpoin ja nopein safka. Ainakin mun ohjeella, en tiiä miten se oikeesti tehään. Mä laitan pakastepinaattia pari pussia, tuorejuusto, kermaa ja mausteita. Välillä käytän myös tuoretta pinaattia, mut se oli nyt kaupasta loppu.

Juuso pääs töistä joskus kolmen maissa, mut on koko loppu illan studiolla tekemässä jotain miksauksia. Mä täällä kotona harjoittelen sitä tulevaa yksin olemista. Kohta aattelin tiskaa. Jos kerrankin tiskais jo ennen sitä kun kaikki astiat on loppu. :D Nyt olis kerrankin sellanen tehokas kotityöfiilis, joten ehkä se on parasta mennä nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti