31.12.2012

Uusi vuosi & uudet kujeet

Tämän vuoden duunit on nyt pulkassa ja samalla myös myös Sodexoura. Ainakin näillänäkymin. Koskaanhan ei voi tietenkään tietää, et mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ylihuomenna mä alotan ihan uudet hommat. Tulee ikävä Sodexolaisia! (ja lentokoneita... hahah) Monet puhuu kauheesti skeidaa meijän hommista, mut mulla ei oo oikeesti mitään huonoo sanottavaa. Lentokonesiivous oli jees ja suosittelen sitä kaikille ketkä ei karta fyysistä hommaa ja kiirettä.

Eilinen työpäivä oli tavalliseen tapaan kiireinen. Juuso oli myös töissä, oltiin samassa tiimissä ihan kahestaan. Saatin juosta aika paljon. Eilinen oli myös Juusolle viimenen duunipäivä ennen inttiä.



Meillä oli neljän tunnin päivä. Vähän hassulta tuntu ajaa ympäri kenttää ja miettiä, et tää on ehkä viimenen päivä täällä, oon kuitenkin sen pari vuotta siellä viettäny. Sanon siks kokoajan EHKÄ, koska jos jotain tapahtuu ja uus duuni ei vaikka natsaakkaan niin mulla on hätävaraduuni tiedossa. Lähden kyllä luottavaisin mielin uusiin hommiin. :)


Oon ihan täpinöissä siitä uudesta duunista. Kaikki tuli niin puskista et en oikeestaan ees oo vielä kunnolla tajunnu et pääsen oman alan hommiin. Musta tulee AD-assistentti! Lina, joka siis oli mun bossi Cityllä, soitti mulle vähän ennen joulua ja kysy et tuunko työhaastatteluun firmaan, jossa se on nykyään duunissa. Todellakin menin! Kävin seuraavana päivänä haastattelussa ja sovittiin et alotan heti uudenvuoden jälkeen. Mitääh? Tirskuin koko matkan faijan kyydissä kotiin, et mitä just äsken tapahtu. :D Aika mageeta. Alotan siis keskiviikkona.

Uusi vuosi, uudet kujeet! Tänään juhlitaan kunnolla. :) Loppuun höpsö video eiliseltä... Heheh.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti