9.12.2012

Tuparit & pikkujoulut

Eilen oli yhden meijän duunikaverin, Tommin tuparit. Samalla myös pikkujoulut. Mä päätin viettää salittoman ja lenkittömän viikonlopun, oon sen verran ahkerasti treenaillu tässä lähiaikoina. Saa polvetkin vähän levätä, kun niihin on alkanu ärsyttävästä sattumaan.

Ihme ja kumma mulla ei tullu kauheeta vaateahdistusta. Mulla oli pari mekkovaihtoehtoa josta valitsin toisen. Singaporesta Cotton Onista ostettu yksiolkaiminen leopardikuosinen mekkonen. Edellisen kerran mulla on ollu tää päällä noin vuos sitten omissa tupareissa.





Päätettiin, että mennään ensin johonkin ulos syömään Juusben kanssa. Ei olla kovin usein käyty missään syömässä ulkona, se on kivaa vaihtelua. Mentiin naapuriraflaan, Jyväseen.


Jyvänen on musta viihtyisä mesta. Ollaan käyty siellä pari kertaa yksillä, mut ei koskaan syömässä. Tilattiin molemmat salaattia. Juusolle maalaissalaatti ja mulle vuohenjuustosalaatti.




Kun oltiin syöty, lähdettiin matkaamaan stadiin ja sieltä Lauttasaareen, jonne Tommi on vähän aikaa sitten muuttanut kämppiksen kanssa. Aluks näytti siltä että illasta tulee Sodexolaisten pikkujoulut, mut sit myös kämppiksen kavereita tuli kuvioihin haha. Oli kiva nähdä jengiä muualla ku töissä.






Oli kivaa olla pitkästä aikaa kunnon kotibileissä, jossa oli paljon porukkaa ja kaikilla oli hauskaa. Joskus hiljaisuuden jälkeen lähdettiin matkaamaan kohti keskustaa. Päätettiin mennä porukalla vielä Suolaan. Juuso ei meinannu aluks päästä sisään, kun sinne on k20, mut kävi hyvä tsägä, et oli mukava poke joka päästi kun kaikki muut oli kuitenkin yli 20.

Suolasta lähettiin Juuson kanssa pois yhden jälkeen, että ehdittiin ennen yötaksaa kotiin eikä muistettu yhtään monelta niitä dösiä menee. Steissiltä oli sopivasti lähdössä 452K johon hypättiin kun ei jaksettu venata Martsarin bussia. Jäätiin Louhelassa veke ja käveltiin loppumatka.

Kiitos Tommille ja Mikolle kivoista tupareista ja pikkujouluista. Kiitti myös kaikille muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti