2.12.2012

Jouluoluita

Oli taas aika kylmä päivä eilen töissä! Onneks ei tuullut samanlailla kun sillon myrskypäivänä, mut oli kyl paljon kylmempi. Hrrrrr, koneet oli ihan jäässä. Pääsin töistä kuudelta, suuntasin suoraan Louhelaan porukoitten luokse. Viivi ja Joonaskin oli siellä ja illan plääninä oli maistella Alkon jouluoluita ja syödä savukalaa ja muuta kivaa.


Faija oli ostanut isoja pulloja kun niitä on kivempi maistella isommassa porukassa. Jouluoluissa tuppaa olee aika paljon prossia ja kun vetäsee sellasen ison pullon yksinään on aika tillintallin. Juusokin liittyi seuraan myöhemmin, kun pääs töistä.



Tultiin yksimielisesti siihen tulokseen, että Gouden Carolus oli paras ja KOFFin jouluolut huonoin. Tässä paremmuusjärjestys. Paras löytyy oikealta. Hedelmäoluet, jotka on kuvassa etäällä muista, ei päässy samaan arvosteluun, kun niitä olis ollu vähän tyhmää verrata muihin. Ne oli vähän niinku jälkkäriksi. Tiedot kaikista jouluoluista löytyy Alkon sivuilta.


Valuttiin kylmän talviyön läpi takasin kotiin vasta kahden jälkeen. Uni tuli aika nopsaan ja aamulla heräiltiin vasta 11 pintaan. Meillä molemmilla on tänään vapaata. Mulla on vielä huominenkin. Ulkona on super kaunis ilma. Tekis mieli lähtee kävelemään, mut on niin kylmä et taidan olla mukavasti lämpimässä kotona ja katsella kaunista säätä ikkunasta ja kuunnella Jouluradioo. SE ALKOI TAAS! Ihanaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti