4.12.2012

Maiharit

Mä kaivoin tänään pitkästä aikaa vaatehuoneen perältä mun maiharit. Ostin ne vuosia sitten Garagelandista tai tarkemmin Cold Warista. Hintaa en muista tarkalleen, tais olla vähän päälle satkun, 120e? Ennen käytin oikeestaan talvisin pelkästään maihareita, mut nyt näitä "uusia" ei oo tullu ihan kauheesti käytettyä.



Olinkohan mä 17v kun ostin nää. En tajuu miks oon ostanu niin isot, klonksuu vähän ärsyttäväksti ja sen myötä myös hankaa vähän akillesjänteeseen. Ehkä mun jalka oli sillon vähän isompi. Ennen käytin yleensä kenkiä kokoa 38-39, nyt 37-38. Mun mielestä nää maiharit näyttää vähän tyhmiltä mun jalassa kun mulla on niin ohut nilkka ja noi kengät on tollaset möntit.

Kun mä pääsin töistä, Juuso oli tehny hyvää lohta. Harmi et siitä ei tullu napattuu kuvaa, oli nätsä annoskin. :) Syömisten jälkeen vetäydyttiin soffalle kattomaan leffaa ja samalla maisteltiin yksi jouluolut. Choco stout, joka maistui joulusemmalta kun normit sukltaa stoutit. Oli aika jänskä.


Katottiin yks Kubrickin klassikoista, Eyes wide shut. Oli aika huisi, ainakin mulle! Miten Kubrick osaa tehä niin selkäpiitä karmivia leffoja... :D Nyt en uskalla vielä mennä nukkumaan, et kaikki jännät jutut ei tuu mun uniin. Mä oon tunnetusti hyvä näkemään painajaisia leffoista. Oli kyl ihan hyvä leffa. Toivotaan että unii tulee, eikä tarvii häiritä Juusoa yöllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti