23.12.2012

RJ Nosturissa

Eilen oli vika duunipäivä ennen pientä joululomaa. Itseasiassa oli kolmasvika duunipäivä Sodexolla ylipäätään. Mä alotan reilun viikon päästä ihan uusissa hommissa, niistä lisää vähän myöhemmin. Tultiin töistä himaan tekemään ruokaa ja venaamaan Mikkoa, Miroa ja Kerttua. Mentiin illalla yhdessä kattomaan Raskasta Joulua Nosturiin. Ennen keikkaa syötiin ja jälkkäriksi juotiin Irish coffeet. Ja vähän muutakin.


Lähdettiin kympin maissa meiltä taskumatti Salmarin kanssa stadiin päin junalla. Oltiin aika pahiksia kun juotiin sitä junassa... Laitettiin se hanskaan et kukaan ei huomais mitään hihiihihi!


Keikka alkoi yhdeltätoista ja oli jälleen vetäny Nosturin ihan täyteen porukkaa. Haettiin tiskiltä juomat ja hivuttauduttiin Juuson kanssa vähän eteenpäin.



Soitto kesti pari tuntia, tuli paljon ihania ja tuttuja joulubiisejä. Tuli myös yksi jota en ollu aijemmin kuullu, sen veti Jarkko Ahola. Keikan jälkeen survouduttiin muiden mukana hakemaan takit ja lähdettiin dallaamaan kohti asemaa. Hypättiin ekaan bussiin joka tuli edes jotenkin lähelle kotia. Oli hullun kylmä. Käytiin porukalla vielä Louhelassa Ullan grillillä, itse en syöny mitään. Nojoo pari närppimishaukkua Juuson jättihampurilaisesta.

Heräsin tänään jo kasilta, mut onneks nukahdin vielä uudestaan ja nousin sit oikeesti vasta kybän maissa. Tänään lähdetään Juuson kanssa lahjakierrokselle, kuhan toi jäbä jaksaa könytä tuolta sängystä ylös. :) Ihanaa huomenna on jo jouluaatto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti