7.12.2012

Itsenäisyyspäivä

 Eilen itsenäisyyspäivä meni lähinnä töissä. Suomen 95v päivän kunniaks alkoi kauhee lumisade. En liikkunu himasta mihinkään ennen ku oli pakko. Pakkanen on lauhtunut entisestään, eilen oli enää muutama aste. Kivaa kun ei tarvinnu kauheesti kerrospukeutuu.


Ulkona oli mukavan hiljaista kun kävelin dösärille. Monilla oli vapaata töistä ja tietenki koulusta. Dösäkään ei ollu tupatentäynnä just koulusta päässeitä teinejä, jotka menis Jumboon. Kun lähtee tiettyyn aikaan duuniin, ei mahdu edes istumaan, paitsi sit Jumbon kohdalla. Hyvällä tsägällä osa jää veke jo ylästossä.

Pääsin töistä puol seiskalta. Tulin kotiin muutaman mutkan kautta, kiitos sunnuntai aikataulujen. Juuso oli päässy jo aijemmin. Paistoin meille pihvit ja sitten oltiin Linnan juhlien pukuraatina.



Mä hoin koko illan Juusolle kuinka mäkin oon aina halunnu tonne ja laittaa jonkun ihanan mekon päälle... Yhyyy. Mulla ei tullu kyl oikeestaan kertaakaan tänä vuonna sellasta "WAU" fiilistä kenenkään puvun kanssa. Laura Birnin nahkasesta mekosta tykkäsin, mut meikki ja tukka olis mun mielestä voinu ollu jotenki näyttävämmät. Nyt oli vähän pliisua. Maria Ylipäällä oli hieno punanen ja aika paljasta asu. Tykkäsin myös Tuuli Petäjän sinisestä mekosta, en meinnu edes tunnistaa kuka sieltä ovelta kävelee, kun on tottunu näkemään Tuulin aina jossain sporttivaatteissa. :D


Kuvat on Ilta-Sanomien sivuilta. Mä oon kerran ollut tavallaan osallisena Linnan juhliin. Vuonna 2006 joulukuussa kun olin kymppiluokalla, olin TET-harjoittelussa Yhtyneillä Kuvalehdillä. Anni Sinnemäki oli tulossa kuvauksiin Linnan juhlien pukunsa kanssa, mutta puhu ei ollu ehtinyt valmistua siihen aikaan, että se olis ehtiny postissa perille, joten mut laitettiin hakemaan sitä suoraan ompelijalta Toijalasta. Menin junalla Toijalan asemalle, johon ompelija toi mekon ja mä lähdin viemään sitä Pasilaan. Oli hauska reissu.

Tänään vielä duunia ja sit la ja su vapaa. Jee! Lähden tästä salille, morjenssss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti