21.3.2013

Itiksessä

Mä olin eilen kuvauksissa "pitkästä aikaa". Tuntuu oikeesti et edellisistä olis kauheen kauan. Johtuu varmaan siitä, et viime viikolla niitä oli tosi paljon ja tällä viikolla vaan muutama. Eiliset kuvaukset oli heti aamusta. Oli ihan hullun kylmä tuuli, olin ihan umpijäässä pienilläkin matkoilla, jotka joutu olee ulkona.


Loppupäivän sai onneks olla sisällä. Viiden jälkeen menin käymään Kampissa. Aattelin käydä vähän kattomassa vaatteita, mut en pystyny keskittyy yhtään kun ootin vaan et millon Juusbe soittaa tai lähettää viestiä. :D Vähän ennen kuutta puhelin soi ja mä lähdin metrolla Herttoniemeen, jonne Juusokin oli just tullu.

Mentiin taas Itikseen. Vitsi kun olis jo keväämpi niin vois olla ulkona, eikä vaan miettii paikkoja missä pääsee sisälle. Käytiin syömässä jossain pikavietnamilaisessa. Nälkä lähti, mut ruoka ei oikein maistunu miltään...


Itiksessä vastaan tuli just intistä päässeitä tyyppejä OHI ON tarroilla varustettuna. Ne vähän katteli tota tuoreempaa inttipojuu naureskellen... :D Myös joku jo paljon aijemmin intin suorittanut tuli Lidlissä kertomaan, että hänen TJ on jotain -800. Jeejee. Itiksessä käy varmaan tosi paljon varusmiehiä iltavaipailla kun se on vaan muutaman minuutin metromatkan päässä Hertsikasta. Siihen tietty päälle bussimatka itse Santahaminasta, mut sekin kestää joku 10 minuuttia.

Kasin jälkeen lähdettiin takas Hertsikkaan. Siellä piti sanoa taas heipat. Vähän tylsää kun ei tiedä tuleeko Juuso himaan huomenna vai ei. Niillä voi napsahtaa ylimääränen kiinniolo just tähän viikonloppuun. Alunperin piti saada tietää jo aijemmin, mut nyt se tieto tulee vasta tänään. Toivottavasti tulis. Tylsää jännittämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti