18.3.2013

Kippis!

Lomat lusittu taas... Tj184, ens viikonloppuna pyörähtää uudet kympit. Sit onkin noin kk kun alkaa pokémonien lasku. Jee. Juuso pääs perjantaina jo vähän aikasemmin kun mä. Päätettiin mennä jonnekkin syömään kun jälleen alkoi Cityn SYÖ! -viikot. Kun pääsin töistä treffattiin Kampissa, josta jatkettiin Forumiin. Mentiin Itamae sushiin. Juuso ei ollu aikasemmin syöny sushia ravintolassa. Jos sitä Myyrmannin kiinalaista buffetia ei lasketa mukaan. Sushii saa niin kivasti tehtyy ite!



Kympin tarjousannokseen kuului 14 palan setti, 6 makia ja 8 nigiriä. Hyvää oli! Palvelukin oli tosi mukavaa. En ollu aijemmin käyny kyseisessä paikassa. Mullakin jääny kyllä ravintolasushin syöminen vähän vähemmälle sen jälkeen kun oli kerran tehnyt itse. Maussa ei pahemmin oo eroa.



Sushien jälkeen tultiin kotiin. Juuso voihtoi inttikledjut veke, juotiin yhet drinksut ja mentiin moikkaamaan Veeraa Louhelaan. Sillä oli siellä jotkut illanistujaiset. Ne lähti aika nopeesti baariin. Mekin lähdettiin Kertun kyydillä Jyväseen.  Siellä esiintyi Ilja Jalkanen. Oli ihan törkeen hyvä trubiskeikka!



Poke: "Koska mulla on tänään synttärit ja ootte parhaimman näkönen pöytä". No kiitoksia! Saatin kaikille tollaset.


Jyväsessä meni melkein pilkkuun. Oli kivan kivan lepposa meininki ja niinku jo sanoin keikka oli hyvä! Käytiin kotimatkalla ostamassa Martsarin steissiltä puokkiin Juuson kaa iskenderi ja tultiin mussuttaa sitä kotiin. Aamulla nukuttiin pitkään. Tällä kertaa ihan oikeesti. :D Varmaan johonkin 11 asti.


Lauantaina ei tehty kauheesti mitään. Käytiin moikkaamassa Nikke ja Nassee nopsaan ja illalla tehtiin pizzaa. Siinä se päivä oikeestaan olikin. Sen siitä saa ku nukkuu pitkään. :D

Sunnuntaina piti tehdä jotain järkevää, mut heräsin aamulla huonoon oloon... Tuli mukava vatsatauti muutenkin surkeen sunnuntain kunniaksi. Aamupäivä meni puolikuolleena vessan lattialla. En meinannu oikein pysyy tajuissani. Kun siitä pääsin jotenkin nousemaan, siirryin säkyyn jossa olin koko päivän. Mulla nous kova kuumekin. Olin aika kuollu. Juuso oli ihana kun hoivas mua. Suihkussakin piti pystyssä.


Kauhee surku tuli kun Juuson piti lähtee. Mä olisin kaivannu apua, eikä Juuso olis halunnu jättää mua siinä kuosissa yksin... Oli taas tosi vaikeeta päästää irti. Onneks kohta "enää" puol vuotta näitä surkusunnuntaita.

Juuso lähti seiskan jälkeen ja mä jäin edelleenkin vaan sänkyyn. Otin särkylääkettä, et kuuma laskee. Siinä kesti törkeen kauan et se alkoi vaikuttaa. Kun vaikutus sit alkoi ja kuume lähti pikkuhiljaa laskemaan, en siltikään voinu liikkua. Sain just ja just haettuu ompun keittiöstä, kun taas piti tulla sängyn pohjalle. Päässä heitti vaan niin törkeesti. Olisin halunnu yrittää vähän paremmin syödä, kun päivän ruokasaldoksi tuli huimat kaks omppua ja yks piltti.

Olo ei oo vieläkään kovin hyvä. Yritän tästä kuitenkin lähtee duuniin, kunhan vähän helpottais. Yritin tossa äsken vähän syödä, mut aika huono olo tuli. Yritän vähän istuu tässä koneella ja pysyä tajussani. Toivottavasti tää päivä menee ihan hyvin!

1 kommentti:

  1. Hyvänen aika, EI TÖIHIN!!! Tän takia vatsataudit leviää ku kulo valkea ku jengi vaan lähtee töihin..

    VastaaPoista