1.3.2013

Tänään!

Jee tänään on maaliskuu! Pari talven paskakuukautta takana päin ja pikkuhiljaa mennään kohti kevättä. Neljän viikon päästä pitäis olla jo semikevät. Blogista on hyvä stalkkaa millanen sää on ollu aikasempina vuosina, kun ainakin mulla on täällä aika paljon kuvia. Tänään myös toinen jee. Juusbe tulee himaan!


Pari kiinnioloviikkoa takana päin. Putoushahmo Veli Sikiöä lainaten "Odotus palkitaan". Kun alkaa kelaa niin on ehkä ollu helpommait viikot tän inttihomman aikana. Siis fiiliksien kannalta. Viime viikko meni nopsaan, tää vikko vähän mateli, mut siltikin kaikki oli ihan ok. Sunnuntaina ei tarvinnu sanoa heippa...

Vaikka nyt onkin menny ihan hyvin, oon tavallaan alkanu ymmärtää miks jotkut eroaa intin aikana. Joskus vaan tuntuu siltä et olis helpompaa olla kokonaan yksin kun haikailla jatkuvasti jonkun perään. On ollu myös keskustelua siitä, et olisko olla jätkänä helpompaa olla sinkku vai suhteessa intin aikana. Tavallaan ehkä sinkkuna, kun sillon ei tarvitsis miettiä miten toinen puolisko jaksaa himassa ja sillein, mut toisaalta onhan se varmaan kiva et täällä kotipuolessa on aina joku venaamassa. :) Mä ainakin venaan tällä hetkellä niin paljon et poksahdan! Hahah.

Hyvää perjantaita ja viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti